Type to search

POLITIKA

ŠKANDÁL: Nový “minister zdravotníctva” sa namiesto práce potápa v Mexiku!

Verejnosť je už otrávená z chaotického prostredia, v ktorom sa aktuálne slovenská politika nachádza a každý deň sa dozvedáme nové a nové závažné zistenia. Výnimkou nie je ani dnešok, keď nový člen KDH a lekár Peter Stachura položil poverenému premiérovi a ministrovi zdravotníctva (len na papieri) Eduardovi Hegerovi zásadnú otázku. Heger totiž na tlačovke už prezradil, že patológ Michal Palkovič by bol priamo ministrom, keby Hegerova vlády nebola len v poverení, a tak čo zatiaľ verejnosť si už myslela, že Palkovič na ministerstve zarezáva, Stachura odhalil, že je na dovolenke!

Stachura tak urobil cez sociálnu sieť, kde nahral video s otázkami pre Hegera. Sám dodáva, že z interných informácií dobre vie, že stolička pod Lengvarským sa triasla už dlho. “Preto ma znepokojujú správy, že nový krízový tím nezačína pracovať na ministerstve zdravotníctva okamžite,” začal svoju kritiku Stachura. Palkovič mal pritom na ministerstve fungovať opäť len “na papieri” ako štátny tajomník, no v realite mal riadiť ministerstvo de facto ako minister.

Stachura svoje znepokojenie hneď aj vysvetlil. “Vraj Slovensko je odkázané na štart “krízového plánu” až keď sa vráti budúci štátny tajomník, patológ Palkovič z dovolenky v Mexiku,” prezradil Stachura. “Ja osobne tomu nechcem uveriť, že v tejto krízovej situácii pre slovenské zdravotníctvo niekto teraz odkladá aj plán B,” povedal Stachura a žiada povereného premiéra Hegera, aby tieto veci preveril.

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak