Type to search

DOMÁCE

ŠKANDÁL, ktorý obletel Slovensko! Nvotová zúri ako nepríčetná

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 13

Dorota Nvotová žiada od Jozefa Šimka, poslanca NR SR za hnutie Sme rodina a primátora Rimavskej Soboty ospravedlnenie. Šimko mal zverejniť na sociálnej sieti status. Ten mal byť nepravdivý. Šimko zverejnený post vymazal. Nvotová je nespokojná, od Šimka žiada ospravedlnenie. 

“Keď som do toho boja vstúpila, vedela som, že bude plný hnoja. Ale zároveň viem, že som naňho za tie roky už imúnna. To však neznamená, že nechám lož, aby sa beztrestne šírila. Nie, nerúcam sa z toho, v podstate je to úsmevné, lebo dievčina na fotke oplýva naozaj lepšími vnadami ako ja, čiže tento konšpiračný útok sa dá pri troche nadsázky brať ako kompliment. Nie, na fotke nie som ja. Táto fotka sa šíri internetom ako mor, neviem kto na nej je, ani kto ju odfotil, ale hovnomety ju vystreľujú naprieč sieťami,” uviedla na sociálnej sieti Nvotová v reakcii na post Jozefa Šimka.

“Opakujem- hlavná hrdinka tejto fotografie má plnšie poprsie, krajšiu figúru a luxusné prádlo. V podstate jej závidím. Takisto obdivujem ako dokáže chodiť v hentakých podpadkoch… a ešte po požití! Ak ju niekto poznáte, pozdravte ju. Na Slovensku je populárnejšia ako ja!” dodala Nvotová.

“Pán Jozef Šimko, vyzývam Vás, aby ste sa okamžite verejne ospravedlnili v ďalšom statuse za šírenie lži. A rovnako presvedčivo, ako ste klamali. Od poslanca Národnej rady a primátora by som čakala, že si fotku bez zdroja dá aspoň do vyhliadavača predtým, než ma klamlivo obviní. Našli by ste napríklad, že táto fotka je na ruských aj poľských weboch. A priemerne inteligentnému človeku by došlo, že to buď Nvotová nie je, alebo je z akéhosi dôvodu známa aj u Putina,” odkázala Nvotová Jozefovi Šimkovi.

Následne požiadala svojich sledovateľov, aby príspevok o nej zmazali. “Kamaráti, pomôžete mi v tom aby si moju výzvu všimol? Možno ju potrebuje vidieť viackrát”.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak