Type to search

DOMÁCE

ODHALENIE! Kollárova matka 13. dieťaťa pripravila pascu, predseda parlamentu do nej skočil!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 15

Početná rodina Borisa Kollára (57) by sa mala už čoskoro rozrásť o 13. dieťa! Pod srdcom ho má nosiť mladá Laura (28), ktorá sa svojím tehotenským bruškom chváli na sociálnych sieťach.

Podnikateľ Boris Kollár už dlhší čas randí s blondínkou Laurou, mladšou o 29 rokov, ktorá mu má čoskoro porodiť dieťa. Blondínka by sa tak mala už čoskoro stať dvojnásobnou mamou, keďže z predošlého vzťahu má dnes už päťročného syna Peťka.

Kollár ani Laura nepotvrdili, ale ani nevyvrátili, že práve predseda parlamentu má byť otcom ešte nenarodeného dieťaťa. Všetko sa prevalilo až v máji, keď dvojicu prichytili na dovolenke v Spojených arabských emirátoch. Na pláži v Abú Zabí sa objavil bok po boku, kde si spolu užívali exotiku a nechýbali ani intímne dotyky.

Niekdajšia nádejná speváčka mala mať jasný plán, ako Kollára uloviť. Odstránením sokyne Barbory Richterovej (33), ktorá s ním má dvoch chlapcov, sa to rozhodne neskončilo. “Lauru nezaujíma, že Boris má deti, ktoré s ním chcú tráviť čas. Ich matky považuje za konkurentky, preto sa mu snaží vypĺňať voľný čas a robí to tak šikovne, že si to Boris ani neuvedomuje. Dokonca sa hovorí, že v blízkom čase sa bude k nemu sťahovať,” uviedol náš zdroj.

Laura mala ísť po Borisovi aj cez mŕtvoly. „Keď Barbora Richterová otehotnela, Laura zúrila, lebo ju Boris označil iba za starú rodinnú kamarátku, a pritom ona už vtedy chcela byť viac. Vraj sa zaprisahala, že počká, kým Barbora porodí, a potom od nej Borisa odláka. Zvolila na to starú osvedčenú taktiku – hru na nedostupnú. Nechala sa kupovať darčekmi a luxusnými dovolenkami a predstierala vraj nezáujem až do chvíle, kým nedosiahla, čo chcela,“ dozvedeli sme sa.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak