Type to search

DOMÁCE

Kauza naberá šialené obrátky! Radikálny krok Richterovej za výprask od Kollára: “Je mi to ľúto, ale…”

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 23
Barbora Richterová (34) podala na Borisa Kollára (57) trestné oznámenie za bitku, ktorú jej uštedril pred 12 rokmi v USA. Prípad do svojich rúk prevzala Národná kriminálna agentúra a začala ho bezodkladne prešetrovať. Richterová na svojom Facebooku následne oznámila rázne rozhodnutie.

Riziková situácia si vyžiadala radikálne kroky. Barbora Richterová (34) má s predsedom Národnej rady Borisom Kollárom (57) dvoch synov, no už niekoľko mesiacov mu nevie prísť na meno a z ich bývalého vzťahu sa vynárajú temné udalosti z minulosti.

Richterová podala na Kollára trestné oznámenie za bitku spred 12-tich rokov, miltiotecko to následne priamo na tlačovke z Národnej rady priznal. Na to, ako sa situácia presne odohrala, však majú obaja odlišné verzie. Kollár v priamom prenose obhajoval „výchovné facky“, ktoré by neváhal rozdať znova, ak by prišlo k podobnému incidentu. Prípad má momentálne v rukách Národná kriminálna agentúra, ktorá ho dôsledne prešetruje.

V piatok (23.6.) ráno krátko po ôsmej hodine zverejnila Richterová na svojom Facebooku krátky status, ktorý znie veľmi znepokojivo: Priatelia, je mi to veľmi ľúto, ale polícia vyhodnotila situáciu v ktorej sa nachádzam ako veľmi rizikovú. Z toho dôvodu mi doporučili, aby som sa na nevyhnutnú dobu odhlásila zo sociálnych sietí. Budem to rešpektovať a niekoľko dni sa tu neuvidíme. Držte mi palce, dúfam, že sa mne mojim deťom nič nastane,” opísala svoje rozhodnutie Richterová.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak