Type to search

POLITIKA

“Ty úchylák čo preťahuješ neplnoleté a transvestitov!” Po tomto náklade Kollár takmer onemel

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky júl 07

Kauza okolo konfliktu šéfa Sme rodina s jednou z jeho partneriek Barborou Ricterovou spred 12 rokov naďalej trvá. V najnovšom statuse Richterová posiela Kollárovi tvrdý odkaz.

Kollár počas nedeľných diskusií opakovane obvinil Richterovú zo zlého zaobchádzania s ich dieťaťom.

“Odkaz pre Borisa Kollára! Mám ťa plné zuby ty hnusná sviňa! A už naozaj stačilo!! Mám plné zuby Tvojich odporných klamstiev ty prepnutý psychopat! Raz dieťa chytil v poslednej chvíli, raz som ho hodila o zem, raz spadlo na taburetku a dnes tento kokot povedal, že som ho hodila o stenu!! On tam vlastne skákal po obývačke ako pinpongová loptička… Už iné pomenovanie naňho je mi ľúto ale nemám! Jasné Boris a od steny sa odrazil skočil na lampu tam urobil 3 premety a skočil tomu šašovi Vittekovej do náručia… Žiadam Ťa aby si mne a mojim deťom dal raz a navždy pokoj a zabudni že existujeme,” odkázala Kollárovi verejne na sociálnej sieti matka jeho dvoch synov.

“O pár dni má Aaron oslavu 1 roka!! Za 1 rok jeho života si sa raz neopýtal ako sa mu darí! Nevieš ako vyzerá! Ty úchylák tebe by som tak dala deti čo preťahuješ neplnoleté a transvestitov!! By som sa bála že im niečo urobíš ty úchylka!!! Chceme si to užiť v kľude !! DAJ NÁM POKOJ!!! Ťahaj oplodňovať ďalšie ženy ty úchylka a nám daj pokoj!!A varujem Ťa !! Neopovažuj sa ku mne a k mojim deťom priblížiť!! Úplne mi stačí že mi predpokladám tvoji ľudia vypisujú že ma treba podpáliť alebo mám skončiť pod zemou,” uviedla ďalej v statuse.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak