Type to search

POLITIKA

Dvojpercentní Demokrati nariekajú: Každý nám škodí!

Podpredseda Smeru-SSD Richard Takáč: Hlavným protagonistom bol Šeliga, ktorý sa čudoval, že dostal predvolanie na políciu za ohováranie. To vám nevadilo, keď ste na opozíciu posielali NAKA, vykopávali ste dvere nepohodlným ľuďom, kreslili ste pexesá po koho si má polícia prísť?

Poslanec Národnej rady SR Juraj Šeliga (Demokrati) dostal predvolanie na výsluch vo veci podozrenia z prečinu ohovárania generálneho prokurátora Maroša Žilinka. Strana Demokrati dnes na tlačovej konferencii reagovala, že sa začína zastrašovanie za vyslovený kritický názor, keďže Šeliga patrí k najväčším kritikom Maroša Žilinku. Na tlačovku reagoval podpredsa strany Smer-SSD Richard Takáč.

“Keď som si dnes vypočul tlačovku dvojpercentných Demokratov, nestačil som sa diviť, čo tam tárali. Teraz neviem, či to bolo šťastie alebo nešťastie, že som to počúval. Už asi nevedia ako zaujať, tak vyplakávajú ako im každý škodí. A hlavným protagonistom bol Šeliga, ktorý sa čudoval, že dostal predvolanie na políciu za ohováranie. Pripomenul by som mu pár dôležitých vecí. To vám nevadilo, keď ste na opozíciu posielali NAKA, vykopávali ste dvere nepohodlným ľuďom, kreslili ste pexesá po koho si má polícia prísť…?” pýta sa Takáč.

“A zároveň by som vám odporučil, aby ste sa spýtali svojej straníckej kolegyni, prievidzskej primátorky Macháčkovej, čo robila v minulosti. Tá totiž podala trestné oznámenie na mňa ako poslanca mestského zastupiteľstva tiež za ohováranie a musel som chodiť vypovedať až kým Krajský súd v Trenčíne nepovedal, že to je výmysel. Vyplakával som vtedy? Bránil som sa zákonnými spôsobmi. A čo ste robili pán Šeliga, keď opoziční lídri Robert Fico a Robert Kaliňák boli stíhaní za to, že robili tlačovky na prezidenta Kisku? Jeden z nich vďaka parlamentu do väzby nešiel, druhý si to musel zažiť. Vtedy ste skákali od radosti a strieľali šampanské. Tiež sa ukázalo, že sa obvinenia nezakladali na pravde. A na záver zamyslenie: pán Šeliga, prečo ste sa na dnešnej tlačovke nevyjadrili ku škandálu zo včera, keď boli prichytené na “romantickom” výlete novinárka Tódová so sudkyňou Záleskou? Demokrati, demokrati, už prestaňte plakať ako vám každý ubližuje, vy ste Slovensku a ľuďom v krajine za tri roky naubližovali viac než dosť. Tak stačilo, pozrite sa do zrkadla a čelte realite zoči-voči,” dodal na záver.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak