Type to search

POLITIKA

Fiasko na predvolebnej akcii Demokratov! Jeden z kandidátov dostal VÝPRASK!

Členovia strany Demokrati zažili nepríjemný incident počas predvolebnej akcii na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Okoloidúci muž najprv išiel smerom k straníckemu vozidlu a začal ničiť všetko, čo mu prišlo do cesty. Neskôr dokonca napadol jedného z politikov.

Členovia strany Demokrati sa spamätávajú z nepríjemného incidentu, ktorý sa stal počas predvolebnej akcii na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave v pondelok 21. augusta. Okoloidúci muž najprv išiel smerom k straníckemu vozidlu a začal ničiť všetko, čo mu prišlo do cesty. Neskôr dokonca napadol jedného z politikov. Informovala TV Joj na svojom webe Noviny.sk.

„Videl som, ako nejaký pán držal stierač v ruke, a potom začal kričať. Výrazne poškodil jedno auto, druhé iba mierne,“ opísal situáciu člen strany Demokrati Juraj Dobšovič. Členovia strany sa snažili agresívneho muža upokojiť a zabrániť mu v ďalšiemu útoku. Začal im však nadávať a opäť sa pokúsil poškodiť majetok. „Snažil som sa útoku zabrániť tým, že som dal ruku medzi auto,“ povedal Dobšovič.

To muža zrejme ešte viac naštvalo a udrel politika päsťou do tváre. Celý incident musela riešiť privolaná polícia. „Môžeme potvrdiť, že na mieste udalosti bola zadržaná jedna podozrivá osoba. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci,“ informovala Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Na potýčku reagovala aj líderka strany Andrea Letanovská, ktorá odsúdila akékoľvek nenávistné prejavy.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak