Type to search

POLITIKA

Kollár to schytal! “Nepatríš do parlamentu. Ty nepatríš ani medzi ľudí. Patríš do ZOO!”

Podľa vlastných slov chce Ema Ferusová, ktorú mal Kollár donútiť k dvom potratom “ukázať pravdu Slovensku a to, aké zviera je v parlamente”. Boris Kollár a ďalší politici zo Sme rodina podľa nej šíria klamstvá o jej osobe. Preto už dané informácie posunula polícii.

Vo videu dodala aj osobný odkaz Borisovi Kollárovi: “Ty si tá obeť? Nie. Nepatríš do parlamentu. Ty nepatríš ani medzi ľudí. Patríš do ZOO. Ty nemáš dušu a sám to vieš. Mňa veľmi mrzí, že som bola zamilovaná do človeka, ktorý nemá dušu. Mrzí ma, že som podľahla všetkým tvojim klamstvám.”

Na serveri YouTube nahrala video, v ktorom prezentovala dokumenty súvisiace s jej potratom. Vysvetlila, že v lekárskych správach z gynekológie sa uvádza oficiálny dôvod interupcie v lekárskej správe: “Nemá podporu v partnerovi, nevie si predstaviť, že dieťa bude vychovávať sama“. To má podľa nej dokazovať, že ku zákroku bola donútená. “Bola som psychicky nútená,” vyhlásila.

Dodala, že druhý potrat podstúpila v decembri 2022 v Rakúsku formou “tabletky”. Následne vo videu ukázala úhradu vo svojom internetovom bankovníctve od Borisa Kollára v hodnote 600 eur. Podľa Ferusovej išlo o peniaze za vykonanie interupcie. “Budem to opakovať. Aj do druhého zákroku som bola psychicky donútená.”

“Psychický nátlak, ktorý na mňa prišiel z jeho strany, ma veľmi prekvapil. Pretože to bábätko so mnou veľmi chcel. Malo byť jeho posledné. S nikým sa necítil tak dobre ako so mnou… Klame. Na interupciu ma poslal. Dokonca mi poslal peniaze na účet.”

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak