Type to search

POLITIKA

Bývalá štátna tajomníčka zhrozená: TENTO človek kandiduje z 3. miesta kandidátky PS?

Toto sa prednášalo na univerzite?? Bývalá štátna tajomníčka, Oľga Nachtmannová upozorňuje, že z bahna, do ktorého by sme sa dostali, ak vládlo PS, by sme sa už tak ľahko nedostali.

„Ing. Michal Truban na akademickej pôde, kde mimochodom nemá čo hľadať, prezentuje svoje choré názory. Tie navyše okoreňuje vulgarizmami. Deje sa to pred tablom „História pedagogickej fakulty“. Za sebou má fotografie bývalých dekanov tejto fakulty, pred sebou mladých ľudí. Tí si určite pedagogiku nevybrali, aby počúvali tieto choré, nebezpečné návrhy,“ upozorňuje Oľga Nachtamnnová.

Bývalá štátna tajomníčka je pobúrená, že takíto ľudia dostávajú priestor na školách. „Budúci pedagógovia majú mať prednášky, ktoré im dajú vedomosti, následne odborné kompetencie, ktoré budú posúvať našim deťom a vnukom. Namiesto toho sa dostali do pazúrov tohto „inteligenta“, ktorý im vštepuje myšlienku, aká úžasná vec je okúsiť drogy.“

Čo tak Oľgu Nachtmannovú nahnevalo? Je to známe video, na ktorom Michal Truban prednáša na vysokej škole študentom. Truban na nahrávke študentom vysvetľuje, že cesta k úspechu je skúsiť urobiť vec, pred ktorou má človek strach. Následne hovorí, že toto vždy vysvetľuje na princípe drog. „To ako fungujú drogy, chľast a zábava takáto študentská, to isté viete aplikovať na úspech, na prácu. Má to tri body. Prvý je, dať si prvú malú dávku,“ hovorí zasvätene. Truban hovorí aj o tom ako skúšal fajčiť a ako sa „zgrcal“. Potom v prednáške vysvetľuje, čo má rád na drogách a na športe. Je to dopamín. Hovorí aj o dobrých stavoch po „hulení“; a čo sa naučil pri užívaní drog. Je skutočne pozoruhodné, ako prišiel Michal Truban na to, že toto je vhodná téma na prednášku pre študentov vysokej školy.

Na záver už len upozorňuje, že prednášajúci dnes kandiduje za PS. „Priatelia, tento človek kandiduje z 3. miesta na kandidátke PS. Aká budúcnosť čaká Slovensko ak by ho riadili ľudia tohto razenia? A nejde len o drogy, ich agenda má podstatne širšie portfólio. Indoktrinácia detí a mladých ľudí, zosmiešňovanie a degradácia ľudí niektorých profesií – to má byť naša budúcnosť??? Z toho bahna, by sa veľmi ťažko dalo vyhrabať,“ uzatvára svoj príspevok expertka na školstvo.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak