Type to search

POLITIKA

Vojna Matoviča s Tódovou! Protestovali spolu pred Ficovým domom, dnes sa ruvú ako psy

Ďalší konflikt je na svete. Tentokrát sa do seba pustili Igor Matovič s Monika Tódová. Všetko sa začalo článkom M. Tódovej v Denníku N. Novinárka obvinila bývalého premiéra, že on môže za zničenie právneho štátu.  

V článku sa novinárka venuje téme odvolávania Matúša Šutaja Eštoka.. Píše o tlačovej konferencii, ktorú dňa 6.11. zorganizovali spoločne strany PS, SaS a OĽaNO. KDH sa na nej nezúčastnilo. K tomu má Tódová svoju tézu. Práve to rozzúrilo Igora Matoviča.

Svoj príspevok na Facebooku nazval „BÁJKARKA Monika Tódová.

Matovič následne kopíruje z jej článku. „To, že odvolávanie Matúša Šutaja Eštoka podporia, vyhlásilo aj KDH, ale na tlačovú besedu neprišli. Oficiálne vysvetlenie nepovedali ani PS, ale je možné, že to bolo práve pre účasť OĽaNO. Ak by KDH povedalo, že dôvodom toho, kde sme sa aj v otázke právneho štátu ocitli, je práve nehorázne správanie Igora Matoviča počas ich posledného vládnutia, nikto by im to nemohol vytknúť.”

Igor Matovič už pokračuje útočne: „Tódová veľmi dobre pozná pravdu, ale v pohode si jednoducho vymyslela blud a prezentuje ho ako pravdu. Škoda. KDH neprišlo na TB, lebo gestapák ešte nie je ministrom…“

A dodáva: „…a Monika, k návratu mafie k moci neprispel nikto viac, ako nehorázne manipulácie a lynč voči OĽANO z Denníka N, alias N ako Nenávisť,“ uzavrel.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak