Type to search

DOMÁCE

Kontroverzná sudkyňa Pamela Záleská pod tlakom dôkazov priznala, čo predtým popierala!

Nitriansky podnikateľ Norbert Bődőr sa už dlhší čas obáva zaujatosti Pamely Záleskej pri rozhodovaní jeho prípadu. Od Pavla Gašpara, jedného z jeho advokátov, pred šiestimi rokmi vzala hodinky, za ktoré by mnohí Slováci v obchode nechali takmer dva mesačné platy. A to Záleská súdi ľudí za korupciu.

Nie je tomu ani mesiac, čo vyplávala na povrch informácia o veľmi štedrom dare pre sudkyňu vtedy ešte Okresného súdu v Nitre. Tá jeho informácie označila za lživé. Prípad sa preto dostal pred Najvyšší súd. Tu dary Záleská priznala, no sudca Kliment rozhodol o jej nezaujatosti. O sudcovi Klimentovi a jeho „bezúhonnosti“ nedávno natočil video aj Zoroslav Kollár.

„Hovorím, že viem zohnať v jednom e-shope so zľavou, nie je problém. Doniesol som jej hodinky, ale nedošlo na tému, čo bude s platením. Povedala len ‚ďakujem‘. Prešiel polrok a ona vraví: ‚Potrebovala by som notebook.‘ Zohnal som notebook a zase iba ‚ďakujem‘. Mal som vtedy pred justičnými skúškami, ona o mne ako sudkyňa, ktorej som bol pridelený, písala hodnotenie, čiže ja som nemal možnosť voči nej vyskakovať, tak som situáciu potichu akceptoval,“ vysvetlil pred ani nie mesiacom Pavol Gašpar, prečo si peniaze od sudkyne Záleskej jednoducho nepýtal. Nakoľko Záleská jeho tvrdenia označila za lživé, veci sa musel venovať Najvyšší súd, ktorému Gašpar predložil aj faktúru za hodinky, objednávku notebooku a elektronickú komunikáciu. Za hodinky a notebook zaplatil viac, ako tritisíc eur.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak