Type to search

POLITIKA

Nečakaný krok! Robert Fico GRATULUJE Zuzane Čaputovej

Premiér Slovenskej republiky Robert Fico (SMER – SSD) gratuluje prezidentke Zuzane Čaputovej za dnešné jej vystúpenie v relácii televízie Markíza Na telo. Fico neverí vlastným očiam a vyslovuje presvedčenie, že éra Kisku a Čaputovej je dostatočným dôvodom na to, aby si ľudia na Slovensku vybrali skutočnú hlavu štátu a nie ďalšieho sluhu cudzích záujmov, akým ste Vy a bol by aj I. Korčok.

Robert Fico sa vyjadril na sociálnej sieti k dnešnému vystúpeniu prezidentky SR Z. Čaputovej.

Premiér SR píše:

O demokracii nám tu rozpráva žena, ktorá zmarila najvyššiu formu demokracie – referendum o predčasných voľbách.

O právnom štáte nám tu rozpráva človek, ktorý sa zastal zločincov vyšetrovateľov NAKA Čurillovcov a zloducha Lipšica a ani jedno slovo nepovedal na ochranu vyšetrovateľky D. Santusovej, ktorej Čurillovci chceli zapáliť auto a niekam ju nakopať.

O ľudských právach nám tu hovorí sluha médií, Sorosa a tretieho sektora, ktorý neutrúsil jedno jediné slovo ľútosti pri smrti gen. Lučanského, či advokáta Krivočenka.

O odložení menovania nového bezúhonného riaditeľa SIS o štyri mesiace nám hovorí žena, ktorá v rokoch 2020 až 2023 na vlastné oči sledovala rozklad tajnej služby a dnes ho svojou nečinnosťou mieni ďalej podporovať.

“Vyslovujem presvedčenie, že éra Kisku a Vás je dostatočným dôvodom na to, aby si ľudia na Slovensku vybrali skutočnú hlavu štátu a nie ďalšieho sluhu cudzích záujmov, akým ste Vy a bol by aj I. Korčok,” myslí si Robert Fico.

“Vážená pani prezidentka, ďakujem Vám za dnešné televízne vystúpenie. Dali ste nám ďalších tisíc dôvodov na to, aby sme dostali novelizáciu Trestného zákona do života. A zamysleli sa nad tým, ako reagovať na Vašu nečinnosť pri menovaní nového riaditeľa SIS,” konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti premiér SR, Robert Fico.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak