Type to search

DOMÁCE

ŠOK po verejnom vyznaní! Dankova misska dostala po horúcej láske ľadovú sprchu!

Bráni ho zubami-nechtami. Krásna I. vicemiss Slovensko z roku 2021 Sylvia Šulíková (26) zahorela láskou k politikovi Andrejovi Dankovi (49). Ten sa vznáša na ružovom obláčiku už niekoľko mesiacov a svoju mladú frajerku stihol zobrať na viacero zahraničných výletov. Za ten posledný v Dubaji sa mu dostalo poriadnej „nakladačky“, ale nič si z toho nerobí.

Rovnako tak blonďavá miss, ktorá ho ospevuje a verejne mu vyznala lásku. Za ódy, ktoré mu adresovala, však od používateľov sociálnych sietí utŕžila poriadne studenú sprchu…

Andrej Danko sa počas svojej doterajšej politickej kariéry dostal do trápnych situácií veľakrát. S hrošou kožou však dokázal preplávať všetkými problémami, ktoré ho postretli. Nevynímajúc kontroverznú nehodu so semaforom či poslednú luxusnú dovolenku so sexi misskou Sylviou Šulíkovou v Dubaji. Práve to rozhnevalo celý zástup ľudí. „Za koho peniaze ste tam išli? Stavím sa, že za naše, ste obyčajní darmožráči,“ rozčúlil sa jeden z misskiných sledovateľov. Ich vzťah šokoval mnohých Slovákov, ale, ako sa zdá, zaľúbenci si z toho ťažkú hlavu nerobia. Párik si tak užíva jeden druhého vo svojej bubline, kde lietajú poriadne iskry.

Misska s médiami síce nekomunikuje, ale na sociálnych sieťach je veľmi zhovorčivá. Dankovi dokonca pred pár dňami verejne adresovala slová plné lásky, ku ktorým pridala fotku zo spoločnej dovolenky: „Všetko… Je veľmi vtipný, pozorný a veľký džentlmen. V skutočnosti je úplne iný, ako ho vidíte a vnímate na obrazovkách. Je to skvelý človek s dobrým srdcom a ja ďakujem, že je mojou súčasťou,“ ospevovala Andreja blondínka, ktorá je od neho o 23 rokov mladšia.

„Ako môže jedna mladá žena chodiť s človekom, ktorému robí problém aj guličkové pero?“ pýta sa jeden a pridávajú sa ďalší: „Ja si ťa pamätám ako rozumnú babu. Beriem tento tvoj životný krok ako veľkú chybu, z ktorej sa poučíš.“ „Taká krásna žena s týmto de**lom… Verím, že si raz uvedomíš, že peniaze nie sú všetko.“ „Máš šťastie. Hlúpy a bohatý.“ „Ľudia otupievajú, asi top zlatokopka roka.“ „Hanba, kvôli prachom toto?“ „Fakt nechápem, čo je žena schopná urobiť pre peniaze,“ množia sa komentáre pod jej príspevkom. Nový Čas sa snažil získať vyjadrenia aj od Andreja Danka a Sylvie Šulíkovej, avšak do uzávierky tohto vydania nereagovali.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak