Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Andrej Kiska sa vyjadril na adresu migrantov! Neuveríte, čo o nich povedal

 

Bývalý prezidenti tvrdí, že Slovensko musí ukázať, aké je moderné a najlepšie to urobí tým, že prijmeme niekoľko tisíc migrantov.

 

Kiskova strana sa síce snaží profilovať ako konzervatívna, avšak jeho skutky z posledných rokov hovoria o opaku. Do prezidentského paláca si pozýval zástupcov LGBTI komunity. Ľudí z Aliancie za Rodinu si však nepozval a ešte ich aj kritizoval, že referendum za rodinu prinieslo do spoločnosti nenávisť.

 

Bývalý prezident je v skutočnosti kovaný liberál a potvrdil to aj v otázke migrácie. Na otázku moderátorky, prečo v minulosti odmietol ponuku Richarda Sulíka, aby sa stal volebným lídrom strany SaS, odpovedal nasledovne:

 

FOTO: Andrej Kiska na tajnom stretnutí s oligarchami z ESETu!

Zverejnené fotografie exprezidenta Andreja Kisku, pochádzajúce zo súkromného stretnutia so zástupcami spoločnosti ESET…

 

“Ja som to Rišovi jasne vysvetlil. Pozri sa Rišo, ty priťahuješ určitý typ voličov a ja priťahujem určitý iný typ voličov. Ty priťahuješ svojou silnou protimigračnou rétorikou s jasným sa vymedzovaním aj voči euru, často aj voči Merkelovej. Ja mám tú rétoriku inú. Ja hovorím, že euro je podľa mňa fantastické, že pri utečencoch by sme mali v sebe nájsť tú morálnu povinnosť a prijať, ukázať, že sme moderný, vyspelý štát a prijať aspoň zopár tisícok ľudí,” vyhlásil Kiska.

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak