Type to search

ŠOUBIZNIS

TROJUHOĽNÍK v Prezidentskom paláci! Čaputovej bývalý na jej nového partnera ostro zareagoval

Edita Silna
Edita Silna máj 25

Zuzana Čaputová (47) sa po nečakanom rozchode s Petrom Konečným opäť zamilovala. Jej novým partnerom je Juraj Rizman, s ktorým dlhodobo spolupracovala a ktorý bol jej niekdajším poradcom. Na novú lásku zareagoval aj samotný Konečný.

 

Po výhre v prezidentských voľbách sa život Zuzany Čaputovej otočil o 180 stupňov a okrem nových povinností nastali zmeny aj v jej súkromnom živote. Sympatická blondínka napokon po špekuláciách potvrdila, že sa s Petrom Konečným rozišli a ostávajú priatelia. Až doposiaľ bola prezidentka single, no tomu je už definitívne koniec.

 

Po jej boku stojí jej niekdajší poradca a súčasný poradca Juraja Šeligu, Juraj Rizman. Ekologický aktivista, s ktorým sa zoznámila ešte v časoch riešenia pezinskej skládky, potvrdil, že s Čaputovou tvoria pár: “Áno, sme naozaj spolu. Sme šťastní a sme si navzájom oporou,” uviedol.

Expert zhodnotil Čaputovej postavu! Neuveríte, čo mu padlo do oka

Viac informácií sa dočítate v článku…

Nový pár slovenskej politiky sa mal pritom podľa zákulisných informácií dať dokopy už pred nejakým časom, no súkromie si prísne strážili. Aktuálne sa ich podarilo zachytiť aj na spoločnej prechádzke. A ako na nečakanú novinku zareagoval bývalý partner prezidentky Peter? “Neviem o tom,” znela jeho stručná odpoveď, ktorou dal najavo, že o súkromnom živote svojej ex nič nevie.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak