Type to search

POLITIKA

Nicholsonová OBRAŇUJE Matoviča zubami nechtami: “ĽSNS treba rozpustiť!”

Poslankyňa SaS Lucia Ďuriš Nicholsonová sa na Facebooku ostro ohradila voči protestu, ktorý zorganizovali kotlebovci pred domom premiéra Igora Matoviča v Trnave. Na protest prišli s rakvou, ktorá mala naznačiť, že sa blíži jeho koniec.


„Igor Matovič ma vie nahnevať tým, že komunikuje s ľuďmi ako s kazítkami, že berie vzťahovačne a osobne aj konštruktívnu kritiku, že nepočúva odborníkov, a že často predstiera chodenie po vodnej hladine namiesto toho, aby sedel vo svojej oválnej pracovni a správal sa ako štátnik. Ale toto tu, tento nabubralý fašista aj s tou jeho dubovou rakvou a s davom oUiec, ktoré sa tvária ako vlci a vyhrážajú sa IM aj jeho rodine, toto je suterén,“ napísala Nicholsonová.

 

Na fotke je poslanec Miroslav Suja z ĽSNS. V príspevku Nicholsonová opisuje jeho mafiánsku minulosť, aj to, že bol súdne trestaný. Kriminálnu minulosť má viacero poslancov strany Mariana Kotlebu, napríklad Andrej Medvecký či Peter Bahno, ďalší majú na krku žaloby či už z násilných trestných činov, alebo z extrémizmu.


„ĽSNS treba rozpustiť a fašistov pozatvárať. Nikto, kto sa po tomto zúčastní na pochode organizovanom ľuďmi ako je Suja, Mazurek a Kotleba, by si, podľa mňa, nemal hovoriť slušný občan,“ podotýka Nicholsonová.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak