Type to search

ŠOUBIZNIS

TIETO SLOVÁ RYTMUSA TAKMER ROZPLAKALI

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 21

Tak toto sa na svadbách tak často nestáva. Že sa dojme nevesta, to je celkom bežný jav, ale že počas svadobného sľubu odrovná ženích sám seba, to je rarita. Známemu rapperovi Rytmusovi (42) sa to však podarilo! Tento drsňák vraj dokonca niekoľko dlhých sekúnd nedokázal ani prehovoriť dojatím!

Mladomanželia Patrik Vrbovský, ako znie skutočné meno známeho umelca, a Jasmina Alagičová (29) prežili skutočne čarovný víkend. Hoci spolu randia len rok, stihli svoje vzájomné city osláviť počatím spoločného potomka, ktorému zatiaľ láskyplne hovoria “waa” – a teraz ho spečatili i obrúčkami. Kontroverzný rapper Rytmus, ktorý (aspoň podľa svojich vlastných slov) práve tento “posledný rok žije v nejakej rozprávke”, sa po obrade na sociálnych sieťach podelil so značne sentimentálnom vyznaním.

(Zabávajú sa spolu ako násťroční)

Čerstvý “ženáč” totiž zdieľal snímku, na ktorom má v ruke mikrofón a z pripravených lejster číta svoj svadobný sľub. Nevesta v nádhernej bielej róbe si utiera slzičky – a isté pohnutia je vidieť aj na urastenom spevákovi. Ten je pritom zvyčajne za veľkého tvrďasa, čo nemá pre vulgaritu ďaleko! “Som ochotný pre teba zomrieť, si navždy v mojom srdci a krvi … ‘Pri tejto vete som asi pol minúty nemohol pokračovať,” zveril sa Rytmus, náhle celý namäkko, a dodal: “Každému z vás prajem zažiť takúto emóciu!”

Svadobný obrad ako vystrihnutý z rozprávkovej knihy sa odohral tento víkend pod šírym nebom v Pezinku. Keď sa pôvabná Jasmina s dlhou vlečkou blížila k mužovi svojho života, celým nádvorím sa vraj rozliehali tóny romantické skladby I Swear. “Moment, na ktorý som čakal celý život,” popísal potom tento okamih na Instagramu Rytmus a tiež Jasmina sa podelila s celým svetom so svojou svadobné momentkou: “Môj milovaný manželmi, milujem ťa a ďakujem Bohu za túto chvíľu. Jasmina Alagic Vrbovská. ”

 

(Mladomanželia zažili jednoznačne najkrajší deň v živote. Ich tváre hovoria jasne)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak