Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

ŠOKUJÚCI PRÍBEH! DCÉRU NECHALA SPÁVAŤ SO STARŠÍMI MUŽMI, ABY JEJ ZAPLATILA PLASTICKÉ OPERÁCIE!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 21

Hneď na začiatku si situáciu vysvetlíme. Typický model takéhoto “cukrového” vzťahu by sa mal skladať z muža – “sugar daddy” – ktorým je zvyčajne starší muž, ktorý nemá problém s peniazmi. Na druhej strane je býva zvyčajne mladá, atraktívna žena – “sugar babe” – ktorá si za svoju spoločnosť necháva zaplatiť.

 

Z jednej strany prúdia peniaze, darčeky či dovolenky, druhá poskytuje spoločnosť, svoj čas a záujem. Sex tam môže aj nemusí byť zahrnutý. Aj preto sa majetní ľudia, ktorí majú záujem o takýto typ vzťahu, volajú v preklade maminy a tatinovia.

 

(Matka zostala na plastických operáciach závyslá)

 

Georgina Clarkeová (41) z Anglicka dovolila svojej dcére Kayle (23), aby už ako 18-ročná mávala sex s takýmto “sugar daddym”. Dôvod, prečo to urobila, je šokujúci. Chcela tým dcére umožniť aby zaplatila plastické operácie!

 

(Matka je pre dcéru obrovským vzorom a chce ísť v jej šľapajách)

 

Kayla teda strávila svoje dospievanie chodením po plastikách. Na tie zvykla nahovárať aj svoju mamu, ktorú presvedčila, aby si nechala upraviť pery. Odvtedy už sa pod nožom ocitli niekoľkokrát a na operácie minuli okolo 60 000 libier, čo je závratných 70 tisíc eur!

 

Kaylav mala svoju prvú plastiku asi pred 6 rokmi, no v rozhovore povedala, že sa k tomu životu už začína otáčať chrbtom. Vraj nemohla zniesť ako bizarne vyzerala. Jej mama má však iný názor, obrovské pery považuje za pekné a svoj životný štýl považuje za “celkom návykový”.

 

(Matka s dcérou sa na seba podobajú viac, než by chceli)

 

“Som šťastná, že mám dcéru akou je Kayla, ktorá platí za moje plastické operácie. Nevadí mi, že má sugar daddyho, alebo sa vyzlieka pri tyči, aby mala na zákroky peniaze, pretože si žijeme svoj sen. Som na ňu veľmi hrdá.” povedala pyšná mama.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak