Type to search

DOMÁCE POLITIKA

BAŠTERNÁKOV MILIÓNOVÝ MAJETOK IDE NA DRAŽBU! NAJVÄČŠIU HODNOTU MÁ…

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik máj 22

Začína sa konkurz na Bašternákov miliónový majetok! Jeden z najkontroverznejších slovenských “podnikateľov” sedí konečne vo väzbe. Slovenská justícia mu tým dala jasne najavo, že pohár trpezlivosti už pretiekol. To, čo po ňom za múrmi väznice ostalo, má však obrovskú hodnotu!

Bašternáka v kauze neodvedenia dane a poistného odsúdil 14. marca trojčlenný senát odvolacieho Krajského súdu v Bratislave na nepodmienečný päťročný trest odňatia slobody.  Za miliónové podvody sa to však zdá byť smiešne. Trest si naviac odpykáva v ústave s minimálnym stupňom stráženia.

(S Bugatti Veyron v hodnote 1,3 milióna eur parkoval Bašternák kdekoľvek)

(Luxusná 5-poschodová vila na Slavíne v hodnote cca 10 miliónov eur)

 

(Chata na Donovaloch veďla exministra Počiatka, cca 1 milión eur)

(Bytový komplex BONAPARTE dosahoval miliónové zárobky)

Konkurznou správkyňou, teda osobou, pod taktovkou ktorej bude konkurz prebiehať, je Lenka Ivanová. Nadchádzajúce týždne ju čaká spisovanie Bašternákovho majetku a pohľadávok. Následne sa všetko, čo Bašternák vlastní, predá. Teda nehnuteľnosti, autá, prípadne majetkové práva aj podiely vo firme. Z predaného majetku sa najskôr vyplatia veritelia. Zvyšné peniaze pripadnú štátu.

Bašternák však počas posledných mesiacov na slobode podľa RTVS prepísal viaceré nehnuteľnosti na manželku. Ide o apartmánový dom na Donovaloch, dom na Slavíne, ktorý je jednou z najdrahších Bašternákových nehnuteľností, byty a nebytové priestory v komplexe Bonaparte, nehnuteľnosti vo Five Star Residence a na Tupého ulici v Bratislave.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak