Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

PUTINOVA ÚDAJNÁ MILENKA SPRAVILA PO PÔRODE NEČAKANÚ VEC!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 22

Ruský prezident Vladimir Putin (66) oslavuje. Teda možno. Jeho údajná dlhoročnou milenka Alina Kabajevovou (36) vraj porodila dvojčatá. Dvoch chlapcov mala začiatkom mája priviesť na svet na prísne stráženej Moskovskej kliniky pre VIP klientelu. Kremeľ samozrejme tieto tvrdenia nijako nekomentuje.

 

Spravodajský web Daily Mail uviedol, že so šokujúcou správou prišli internetové stránky denníka Moskovsky Komsomolets. Článok však čoskoro zmizol a nedá sa dohľadať ani v najhlbších zákutiach internetu. Niekto sa postaral o to, aby ho nebolo možné vytiahnuť ani z vyrovnávacej pamäte internetových vyhľadávačov.

 

(Európska kráľovná moderných gymnastiek z roku 2001)

 

Údajne kvôli pôrodu dvojčiat vypratali celé štvrté poschodie Kulakova (výskumného centra pre pôrodníctvo, gynekológiu a kojenectví),  aby mohla bývalá gymnastka, ktorá na Olympiáde získala dokonca zlatú medailu, v kľude rodiť. Než Alina dorazila, bola nemocnica dôkladne prehľadaná.

 

(V rokoch 2001 až 2005 bola Alina ako poslankyňa členkou „Vrchnej rady“ Putinovej strany Jednotné Rusko. V roku 2007 ju ruský prezident menoval za člena „Spoločenskej komory“ Ruskej federácie)

 

“Polovica lekárskeho tímu bola vykopnutá preč z pôrodnej sály,” uviedol zdroj pre Moskovsky Komsomolets. Pri pôrode mal okrem ruského odborníka Gennadyho Sukhikha asistovať nemenovaný taliansky pôrodník. Spoločne vykonali cisárskym rezom pôrod a obe dvojčatá sú vraj úplne zdravé.

 

(Celý svet o Putinovi vie, že je skvelý taktik a nerobí chyby)

 

Alina mala po pôrode zmiznúť nevedno kam. Informácie, ktoré sú označované skôr za zvesti, nemožno nijako overiť. Bývalá športovkyňa však bola pred pár mesiacmi videná bez tehotenského bruška. Putin sa oficiálne rozviedol s manželkou Ľudmilou v roku 2014. Prezidentov súkromný a intímny život je pritom v Rusku považovaný za tabu, o ktorom sa nehovorí.

 

(Putinova bývalá žena mu porodila dve dcéry)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak