Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

HVIEZDA INSTAGRAMU! SLOVENKA PREZRADILA, AKO NAZBIERALA VYŠE MILIÓNA FANÚŠIKOV

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 24

Lucia Javorčeková (28) je síce v našich končinách menej známa, keďže roky žila v Taliansku, kde si budovala kariéru modelky, no jej nahé fotky, ktorým dominujú jej veľké prsia, ste celkom určite museli už zachytiť. Kedysi dokonca bola aj jednou z finalistiek Miss Universe a mihla sa aj v seriáli Panelák. Ako jediná Slovenka má vyše milióna sledovateľov na Instagrame. Ako k nim prišla?

(Lucia sa najradšej pýši svojím obdareným dekoltom)

Tvár ako anjel a božské krivky, muži z nej doslova šalejú. Aj preto je Lucia Javorčeková najsledovanejšou Slovenkou na Instagrame. Ako ju vôbec objavili?,,Ja som sa brala na svoje 18. narodeniny. Sadla som si s fotografkou a ona mi hovorí. Lucka, ty si tak fotogenická, že toto musíš jednoducho využiť. Bola som v tom období dosť zakomplexovaná,”prezradila Lucia. Brunetka sa nechala presvedčiť a zaregistrovala sa na stránke, ktorá združovala rôznych fotografov a stajlistov z Čiech a zo Slovenska.

(Vo večernej róbe vyzerá božsky)

“Dala som tam svoje svadobné fotky, lebo žiadne iné som nemala. Zrazu sa spustila lavína správ. Fotografi chceli so mnou fotiť, tak ja som si povedala, že však vyskúšam to. Prvé fotenie bola úplná katastrofa. To bol nejaký taký poloúchyl, ktorý sa ma snažil presvedčiť, že je normálne, že fotí sa západ slnka, potom prespím u neho a budeme fotiť východ slnka. Neskôr som nafotila book a začali spolupráce a začala som si tým zarábať. Potom sa stala taká vec, že jedného dňa mi začali strašne veľa pribúdať fanúšikovia na Facebooku. Dala som si do googlu svoje meno, či vyšiel o mne nejaký článok a nič. Hovorím si, že to je divné,” rozrozprávala sa Lucia.

(No kto by nechcel vidieť Luciu pózovať v bikinách)

“Začali mi všelijakí Taliani vypisovať a potom mi niekto poslal link, že ma uverejnili na facebookovej stránke, ktorá mala vyše milión sledovateľov a nastal z toho veľký boom. Začali ma pozývať do Talianska na diskotéky, kde som sa mala fotiť s tými návštevníkmi. Čiže bola som také lákadlo, normálne tam boli dlhé rady do klubu. Bola to neskutočná éra,” smeje sa Lucia. Toto však bolo pre ňu po čase veľmi náročné, a tak s tým sekla. “Málo som bola doma. Bolo to ale brutálne, že ma takéto niečo zastihlo a ďakujem za túto skúsenosť, lebo to bolo skvelé,”dodala na záver Javorčeková.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak