Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

STAL SA LEKÁROM, ABY ZNEUŽIL VYŠE 100 ŠTUDENTOV! TOTO JE JEHO PRÍBEH

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 24

Nič nie je tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Nevinné lekárske prehliadky sa zmenili na nechutné sexuálne obťažovanie.

 

Richard Strauss, človek, ktorý v tokoch 1979 az 1997 podľa svedkov zneužil viac ako 170 študentov štátnej univerzity v americkom Ohiu

 

(Muž, ku ktorému sa deti báli chodiť na vyšetrenie. Vedeli, čo ich čaká)

 

Tento muž tam pracoval ako ošetrovateľ športovcov, no skutočný dôvod, prečo sa tam zamestnal, je viac ako desivý. Richard vykonával na mladých chlapcov neopodstatnené prehliadky, ktoré zahŕnali aj prehliadku genitálii. Podľa svedkov mal študentov sexuálne obchytkávať.

 

(Vedenie školy o prípadoch vedelo, no nezapodievalo sa vyšetrovaním)

 

Vyšetrovatelia informovali, že k zneužívaniu dochádzalo na rôznych miestach univerzity ako sú napríklad šatne, sprchy, rôzne učebne či sauny. Na jeho úchylku sa sťažovalo nespočetné množstvo študentov. Tvrdili dokonca, že tieto jeho zvrátenosti boli na škole niečo ako “verejné tajomstvo”. Čím chceli naznačiť, že o tom kompetentní vedeli, ale nič proti tomu neurobili. Michael Drake z vedenia univerzity sa v mene celej školy verejne ospravedlnil a dodal, že vtedajšie vedenie zlyhalo.

 

(Pedofília je v odbornom poňatí trvalá alebo dlhodobá náklonnosť či reaktivita s erotickým rozmerom prevažne alebo výlučne voči nedospelým chlapcom alebo dievčatám)

 

Sťažnosti od chlapcov vraj podľa neho nebrali dostatočne vážne. Neskôr sa tiež vyjadril, že dnes Ohijská štátna univerzita úplne iná ako svojho času. Je absolútne neprípustné, aby sa v dnešnej dobe niečo podobné na škole dialo. Perverzný lekár Richard Strauss odišiel do dôchodku v roku 1998. Hneď po tom bol obžalovaný zo zneužívania a sexuálneho obťažovania. V roku 2005 však spáchal samovraždu.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak