Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

FOTO: JASMINA A RYTMUS NA NÁKUPOCH V PARÍŽI

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 27

Rytmus (42) sa niekoľkokrát v minulosti vyjadril, že rodina je pre neho všetkým a ženiť sa chce v živote len raz. Svoju vyvolenú našiel v moderátorke Jasmine Alagič (29), ktorú si vzal za ženu. Teraz spolu trávia mladomanželské chvíľky v romantickom Paríži. Luxusnými obchodmi sa to tam len tak hemží, a tak sa Rytmus vyjadril, ako to majú s peniazmi.

Jasmina čo nevidieť privedie na svet ich prvého spoločného syna. Dá tak Rytmusovi to, po čom vždy tak túžil. V Jasmine našiel lásku svojho života a chce mať istotu, že to tak bude cítiť aj jeho balkánska kráska. Preto neváha splniť všetko, čo jej na očiach vidí.

(Rytmus s manželkou Jasminou)

Jeho spoveď ohľadom peňazí vo vzťahu začala vtipnú scénkou na jeho Instagramu. “Kam pôjdeme na svadobnú cestu?” Pýtal sa v ňom Rytmus svojej novomanželky, ktorá s nadšením odpovedala: “Do Karibiku,” a rapper len sklopil hlavu a pritakal.

(Kontroverzný rapper sa na dieťatko už veľmi teší)

Ďalšie ich “scénka” bola z jedného luxusného parížskeho obchodu, v ktorom sa v pozadí Rytmusa ozýva Jasmina: “Aký máš pin kód? PIN KÓD! “Naliehala Jasmina. Rytmus neodpovedal, len sa tváril ako najväčší podpapučník sveta. Že išlo len o srandu, je jasné, ale pravdepodobne to rappera donútilo zamyslieť sa nad tým, že aj keby to Jasmina myslela vážne, nemal by problém jej želanie splniť.

(Moderátorka sa obklopuje už len drahšími značkami)

“Takže ak má chlap love a neodráža sa to na jeho žene, deťoch alebo rodine, tak je to jednoducho sebec. Ak chlap love nemá a stará sa o neho jeho žena a nerobí všetko preto, aby tie love mal, zlyhal. Nie je nič krajšie, aspoň pre mňa, keď sa môžem starať o svoju kráľovnú. Vyvoláva to vo mne pocit, že sa starám o svoju rodinu, “zveril sa svojim fanúšikom na Instagramu Rytmus.

(Rytmus manželku rozmaznáva ako sa len dá)

Pre svoj prvý manželský výlet si zamilovaná dvojica vybrala Paríž, z ktorej nemohli chýbať fotografie od Eiffelovej veže. Veľké nadšenie ale zažila nastávajúca mamička až v obchode venovanom rozprávke Aladin. Vzhľadom k svojmu menu má k orientálnej rozprávke Jasmina veľký blízky vzťah.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak