Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

PRINC HARRY VRAJ NIE JE OTCOM ARCHIEHO! TENTO TEST TO MAL DOKÁZAŤ

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 27

Princ Harry (34) nie je otcom grófa Archieho! Aspoň teda podľa obzvlášť závažného obvinenia magazínu Globe. “Harry nie je otec,” vykrikuje nadpis na titulnej stránke do sveta. Ich tvrdenie sa zakladá na údajnom teste DNA z plodovej vody, ktoré ukázalo, že Meghan (37) bola Harrymu neverná.

(Celá Británia oslavuje narodenie syna Harryho a Meghan)

“V posledných dňoch pred pôrodom manželky princa Harryho, Meghan, bol kráľovský pár v šoku, keď sa dozvedel, že DNA test, ktorý sa vykonával z plodovej vody (bežne používaný u kráľovských pôrodov), odhalil, že Harry NIE JE otcom bábätka,” stojí v článku magazínu Globe.

(Titulná strana magazínu Globe)

Magazín ďalej tvrdí, že si Harry odmieta pripustiť, že by nebol otcom malého Archieho. Ich tvrdenie podkladajú výrokom blízkeho zdroja z kráľovského paláca. “Harry bol úplne zdrvený, všetka radosť z narodenia bábätka sa okamžite vyparila,” odhaľuje zdroj. Podľa neho, po zistení výsledku testu, Harry doslova zbledol a Meghan prepukla v plač. “To nie je možné, to nemôže byť pravda,” vykrikovala údajne vojvodkyňa .

(Kráľovská rodina sa rozrástla)

Princ Harry mal podľa nich následne podstúpiť ďalší DNA test, ktorý naopak ukázal, že v skutočnosti JE otcom Archieho. Aj napriek jeho pozitívny výsledok ale vraj v ostatných členoch kráľovskej rodiny stále pretrvávajú pochybnosti.

(Tabuľa pred Buckinghamským palácom oznamuje narodenie dieťaťa)

Magazín Globe má však notorickú povesť v publikovanie mnohých nepravdivých alebo vymyslených príbehov o kráľovskej rodine, z ktorých mnoho je práve o princovi Harrym. V marci minulého roka napríklad obvinili princa Harryho z otcovstva nemanželského dieťaťa.

 

Pred tromi mesiacmi zase Harrym napísali, že testy DNA odhalili, že nie je synom princa Charlesa (70). Jeho otcom je podľa nich bývalý kráľovský bodyguard Mark Dyer. Kráľovská rodina sa zatiaľ k obvineniam plátku nijako verejne nevyjadrila. Zaujímavé však je, že im od uverejnenia posledného článku prestali fungovať webové stránky…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak