Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

VOJVODKYŇU MEGHAN OPUSTILA BLÍZKA OSOBA. ZVLÁDNE SA O ARCHIEHO POSTARAŤ AJ SAMA?

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 28

Doria Raglandová (63) svojej dcére Meghan Markleové (37) sľúbila, že s ňou strávi všetok čas, len čo sa malý synček Archie narodí. Aj kvôli tomu sa na pár týždňov presťahovala z Los Angeles do Anglicka. Lenže jej čas návštevy vypršal. Doma v Amerike na ňu čakajú psy, a tak Doria svoju dcéru Meghan už zase opustila.

(Doria Raglandová s dcérou Meghan Markle)

V Anglicku sa Doria Raglandová zdržala presne mesiac. Tri týždne pomáhala svojej dcére s prípravou na príchod bábätka, po narodení vnúčika Archieho však zostala len dva týždne.

(Matka Meghan Markle je už späť v Amerike a venčí svoje milované psy)

Fotografi ju totiž videli už štrnásť dní po príchode Archieho na svet, ako pred svojím domom v Los Angeles opäť venčí svojich psov. Práve psy a tiež zazmluvnené hodiny jogy boli dôvodom, prečo opustila svoju dcéru Meghan.

Tá tak v dome Frogmore Cottage zostala so synčekom sama. Pomocnú ruku jej pochopiteľne dáva princ Harry (34). Ale podľa všetkého Meghan odmietla aj pomoc opatrovateliek a iných ošetrovateliek. Za to už ale s maličkým Archiem privítali niekoľko návštev.

(Kráľovná nevie z Archieho oči odtrhnúť)

Ako prvý za nimi prileteli Meghanina najlepšia kamarátka Jessica Mulroney (39) so svojou dcérou Ivy (5). Úplne prvá z kráľovskej rodiny pravnúčika Archieho navštívili jeho praprarodičia kráľovná Alžbeta II. (93) a princ Philip (97). Zoznámenie prebehlo na hrade Windsor Castle a zúčastnila sa ho aj babička Doria. To mal chlapček ešte len 2 dni.

Neskôr za ním domov do Frogmore Cottage prišli na návštevu William (36) a Kate (37) s deťmi, rovnako ako Charles (70) s vojvodkyňou Camillou (71).

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak