Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

PSYCHOLÓG SA VYJADRIL NA ADRESU MÁRNOTRATNEJ CIBULKOVEJ!

Edita Silna
Edita Silna jún 27

Vymyslieť darček k narodeninám pre Dominiku Cibulkovú je podľa psychológa tá najjednoduchšia vec na svete.

Vystrojila si pompéznu narodeninovú oslavu a zablahoželať jej prišli desiatky kamarátov. V luxusnom podniku Dominiky Cibulkovej (30) sa kulisy aj oblečenie minulý týždeň niesli v duchu filmu Grandhotel Budapešť. Dámy v dobových kostýmoch a uchvacujúci páni roztočili do rána veľkolepú zábavu. Ako sa dopredu šepkalo, kamaráti sa tenistke skladali na špeciálnu kabelku.

 

(Oslávenkyňa Dominika Cibulková, ktorá v nádhernej róbe a luxusnými doplnkami známej značky ALO diamonds vyzerala ako hotová kráľovná)

Zelená dámska taška vintage Kelly od značky Hermès je z roku 1989, teda z obdobia, keď sa športovkyňa narodila. Stála približne osemtisíc eur. Kabelku rovnakej značky dostala aj od svojho trénera Mateja Liptáka v podobnej cenovej relácii. Ten jej dal na kabelku vygravírovať roky 2012 – 2019. Práve od dvetisíc dvanásteho spolupracujú. I ostatní hostia vchádzali do podniku s taškami, ktoré už podľa nápisov našepkávali, že Cibulkovej nesú podarúnok zo sveta módy. Veď čo iné by ju potešilo?

 

(Dominika Ciibuľková miluje logá. Čím viac, tým lepšie)

Podľa špecialistu okázalé nakupovanie a obkladanie sa kabelkami či kožuchmi nie je štandardné. „Keby som ich rodinu nepoznal, tak by som tipoval, že v detstve trpela v extrémne chudobnej rodine. Viem však, že to nie je pravda. Ako ona sa väčšinou správajú ľudia, ktorí nikdy nič nemali a zrazu prišli k peniazom. Určite na ňu vplýva dnešná doba. Fotiť sa a ukázať sa. V spoločnosti máme mnoho finančne zabezpečených ľudí, biznismenov aj úspešné ženy, ktorí vyznávajú iné hodnoty a nepútajú na seba pozornosť nápismi a logami od hlavy po päty. Každý to však má v hlave nastavené ináč,“povedal odborník.

 

(Tenistka sa obklopuje luxusom)

„Problém nastáva, keď osobnosť začne vykazovať znaky narcizmu. Lebo materializmus a narcizmus idú ruka v ruke. Túžba narcistov po vonkajšom potvrdení dobre zapadá do našej predstavy materialistických hodnôt ako povrchných a zameraných na chválu od ostatných. Konzum poskytuje výrobky na uspokojenie každej nespokojnosti.“

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak