Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

ŠOKOJÚCE! MEDVEĎ HO ODVLIEKOL DO JASKYNE, KDE ČAKAL KÝM HO ZJE!

Rusko je krajinou neuveriteľných príbehov. Jeden z tých najneuveriteľnejších sa odohral v odľahlej oblasti Tuvy, neďaleko hraníc s Mongolskom. Po mesiaci našli muža v medvedej jaskyni, pričom sa predpokladalo, že je mŕtvy. Napadol ho medveď, ktorý mu zlomil chrbát. Nasledne si ho odvliekol do jaskyne s tým, že čakal na vhodnú príležitosť, kým ho zje. 

 

Muž menom Alexander bol iba pred pár dňami objavený poľovnými psami v odľahlej oblasti Tuvy, neďaleko hraníc s Mongolskom. Psy sa ponorili do najhlbšieho kúta jaskyne a odmietali z neho odísť. Poľovníci čoskoro zistili, že tam našli ľudské telo. Spočiatku si však mysleli, že ide o telo v rozklade, no neskôr zistili, že muž ešte stále žije! 

 

(Alexandrova tvár pripomínala poľovníkom múmiu)

 

Alexanderova tvár a telo sa začali rozkladať po tom, čo ležal mesiac na rovnakej pozícii. Mal otvorené rany a krv mu tiekla z rôznych miest na tele. Jeho sivá koža začala hniť a oči len ťažko dokázal otvoriť. Neskôr nemocničnému personálu povedal, že tam bol viac ako mesiac! Dokázal rozprávať veľmi ťažko a len mierne hýbal rukami. 

 

(Muž je v kritickom stave, po celom tele má množstvo rán)

 

Alexander lekárom povedal, že po celý čas pil moč, aby zostal nažive. Keďže bol vážne zranený, nedokázal sa vôbec hýbať. Lekári povedali, že prvý skutočný zázrak bol to, že ho zviera nezabilo. Taktiež nechápu, ako je možné, že tento muž dokázal takto dlho prežiť bez potravy a bez pitnej vody. Momentálne sa Alexander zotavuje v nemocnici, pričom si nepamätá na svoje priezvisko ani koľko má rokov.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak