Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

NYMFOMANSKÝ MILIARDÁR! NEPLNOLETÉ SEXUÁLNE OTROKYNE POŽIČIAVAL AJ PRINCOVI

Edita Silna
Edita Silna júl 09

Americký finančník a miliardár Jeffrey bol zatknutý v súvislosti s obvineniami z obchodu s bielym mäsom. Záležitosť pripomenula podobný škandál princa Andrewa, vojvodu z Yorku.

Obvinenia sa týkajú jeho aktivít pred necelými 20 rokmi. Mal si objednávať neplnoleté dievčatá ako masérky, ale potom ich vo svojich domoch v New Yorku a na Floride sexuálne obťažoval a zneužíval. Tie svoj príbeh vyrozprávali médiám, no vyšetrovatelia, ktorí sa venovali tomuto prípadu,chceli zostať v anonymite. Epsteinovi hrozí doživotie. Jeho advokát zatiaľ nič nekomentoval.

 

(Jeffrey Epstein bol obvinený z obchodovania s ľuďmi)

Epstein bol priateľom princa Andrewa, bývalého prezidenta Billa Clintona či prezidenta Donalda Trumpa. 66-ročný boháč bol z tých istých činov obvinený ešte v roku 2008. Podarilo sa mu však vyrokovať dohodu, že ho neobvinili z obchodovania s ľuďmi. Namiesto toho sa priznal k „miernejším“ trestným činom, a to k nahováraniu na prostitúciu osoby mladšie ako 18 rokov. Preto nedostal doživotie, ale vo väzení strávil 13 mesiacov a bol zaregistrovaný ako sexuálny delikvent. Na začiatku tohto roku však floridský sudca rozhodol, že federálni prokurátori vtedy porušili zákon, keďže Epsteinove obete neinformovali o dohode. Teraz bude súd rozhodovať, či spomínaná dohoda môže naďalej platiť.

 

(Paparazzi prichytili pred štyrmi rokmi Epsteina, vľavo, spolu s princom v Central Parku v New Yorku)

Epsteinovo zatknutie pripomenulo škandál spred štyroch rokov, ktorý sa týkal britského princa Andrewa (59). Ten čelil obvineniam, že si na sex kupoval neplnoleté dievčatá. Jednou z jeho sexuálnych otrokýň mala byť Virginia Robertsová (35). Tá vtedy pred súdom tvrdila, že ju v 15-tich rokoch nútil k sexu práve miliardár Jeffrey Epstein, a od neho si ju „požičal“ aj britský vojvoda. Najprv spolu mali sex v Londýne, potom v New Yorku a nakoniec sa oddávali orgiám v Karibiku, priamo na Epsteinovom súkromnom ostrove. Finančník pritom vraj tiež nechýbal. „Epstein, Andy, ja a asi osem ďalších mladých dievčat,“ vymenovala vtedy Robertsová všetkých, ktorí sa na skupinovom sexe mali zúčastňovať. Andrew všetky obvinenia rozhodne poprel.

 

(Pár dievčat, ktoré sa stali obeťami miliardára)

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak