Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

PARANOIDNÁ MEGHAN POSIELA NA ĽUDÍ SVOJU OCHRANKU. NEUVERÍTE, KVÔLI ČOMU!

Edita Silna
Edita Silna júl 10

Členka kráľovskej rodiny alebo celebrita s maniermi? Meghan v tejto otázke, zdá sa, nemá vôbec jasno – navyše si myslí, že všetci žijú len preto, aby jej ničili súkromie a nič zaujímavejšie než ona neexistuje.

Na verejnom zápase na Wimbledone rozkázala svojej ochranke, aby upozorňovala ľudí naokolo, nech vôbec nefotia. Manželka britského princa Harryho tam totiž chcela byť „súkromne“, pretože išlo o zápas jej dobrej kamarátky Sereny Williams (37).

Vojvodkyňa zašla dokonca tak ďaleko, že jej „gorila“ sekýrovala ľudí aj za to, keď si chceli spraviť selfie. „Bola ako nočná mora. Sebestredná a paranoidná,“ uviedol jeden z wimbledonských organizátorov.

 

(Meghan navštívila Wimbledon, aby si pozrela zápas svojej kamarátky, tenistky Sereny Williams. Aj napriek masívnej medializácii podujatia tam vraj prišla súkromne a svojim poskokom prikázala, aby sa ľudia okolo nej nefotili, aby náhodou nebola v zábere)

Svoje by o tom vedela povedať napríklad športová exmoderátorka BBC Sally Jones, ktorá si chcela počas zápasu odfotiť tenisovú hviezdu Serenu a sedela neďaleko Meghan. Poklopaním na rameno ju znenazdajky vyrušil člen Meghaninho ochrankárskeho komanda, ktorý Sally upozornil, aby odložila mobil. Meghan je tam vraj inkognito a nechce byť v zábere. „Kým mi to nepovedal, ani som nevedela, že tam Meghan je!“ rozčuľovala sa bývalá moderátorka.

 

(Zaujímalo by nás, kto platil tú ochranku, keď tam šla Meghan súkromne)

„Aj s Harrym sa vidia ako áčkové celebrity a nie ako monarchovia s určitými povinnosťami,“dodala. Meghan vraj sledovala okolie ako jastrab, aby videla, kto si ju fotí. A keď zbadala „korisť“, vyslala svojho poskoka. Ani jemu však takéto správanie nebolo príjemné. „Povedala som mu, to takto budete buzerovať aj tie veľké televízne kamery? Chudák, cítil sa potom trápne.“

 

(Meghan ostražito sledovala, kto ju fotí a keď niekoho zbadala, hneď tam poslala svoju ochranku)

 

(Aj keď zrovna tento pán si robil selfie)

To, že Meghan hľadala súkromie na tenisovom zápase, ktorý fotilo 200 fotografov a sledovalo zo sedadiel 12 000 ľudí a ďalších niekoľko miliónov z obývačiek, je jednoducho absurdné, krútila hlavou 64-ročná Sally. A podobný názor zdieľa väčšina fanúšikov či komentátorov, ktorí ohodnotili správanie Meghan ako detinskú snahu o čo najväčšiu kontrolu. „Zarába prachy tým, že je v kráľovskej rodine. Fotky sú súčasťou práce!“ pohoršujú sa kritici kráľovského páru.

Dva dni pred Meghan navštívila Wimbledon aj vojvodkyňa Kate, ktorá však s fotením nemala najmenší problém. Zdá sa, že odkedy je Meghan matkou, svoje súkromie si stráži až príliš. Na jednej strane jej však záujem fanúšikov prekáža, na strane druhej však nemala problém nechať si zaplatiť niekoľkomiliónovú renováciu svojho domu z peňazí daňovníkov.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak