Type to search

DOMÁCE SPRÁVY

TAKTO VYZERAL POSLEDNÝ SÚD RUSKA S ČERNÁKOM! V TOMTO SA VÝPOVEDE ROZCHÁDZAJÚ!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik júl 17

Nezrovnalostí vo výpovediach v kauze objednávky vraždy Sylvie Volzovej je viac ako dosť. Na jednej strane stojí vtedajší boss podsvetia Mikuláš Černák a jeho komplic Miloš Kaštan. Tí tvrdia, že bývalý majiteľ TV Markíza Pavol Rusko si u nich vraždu skutočne objednal!

 

 

Rusko sa však nedá a oponuje! Tvrdí, že bol za nimi, ale kvôli úplne inej veci. Člen gangu sýkorovcov Róbert Lališ stojí na Ruskovej strane a tvrdí, že skutok sa nestal. Nezrovnalostí je však dosť aj vo výpovediach medzi Černákom a Kaštanom, či v Ruskových slovách.

 

 

(Rusko a Černák na súde v sprievode kukláčov)

 

 

Celá kauza začala v roku 1997. Vtedy si mal Rusko objednať vraždu svojej spoločníčky Volzovej u Černákovcov. Černákovci vraj o pomoc požiadali skupinu sýkorovcov. Sýkorovci údajne mali Volzovú sledovať a Černákovci následne zabezpečiť prepis jej podielu v TV Markíza na Ruska a potom ju zavraždiť. V celej kauze objednávky vraždy Volzovej je ale množstvo protirečení si samotných aktérov, aj keď sú na tej istej strane. Dokonca vyjadrenia jednotlivých obžalovaných nedávajú zmysel.

 

 

 

 

1. Kaštan s Černákom tvrdia, že Ruskov šofér Boris Pravda bol na prvom stretnutí takmer do konca. Rusko zas, že tam bol len minútku. 

 

2. Kaštan s Černákom svorne hovoria, že Rusko volal cez Kováčika Kaštanovi keď bol na Donovaloch a prišiel za nimi odtiaľ. Podľa Ruska išiel za nimi z Bratislavy.

 

3. Rusko na rozdiel od Černáka s Kaštanom hovorí, že na tom stretnutí bol aj Kováčik, ktorého vtedy vraj považoval za brata.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak