Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

FOTO: PIKANTNÉ ZÁBERY NOVEJ HOVORKYNE MINISTERSTVA KULTÚRY! IDE V TROŠKOVEJ ŠĽAPAJÁCH

Edita Silna
Edita Silna júl 25

Začínala s Máriou Troškovou a Katarínou Saganovou, užívala si aj s finančníkmi na jachte v Monaku.

Najpamätnejší ročník Miss Universe SR nemá dna. Z finalistiek súťaže krásy z roku 2007 sa preslávili viaceré. Do stredoeurópskej histórie sa najviac zapísala Mária Trošková, niekdajšia štátna radkyňa expremiéra Roberta Fica. Nezaostáva ani stále manželka cyklistickej hviezdy Katarína Saganová. Druhá vicemiss Iveta Riečanová sa uchytila v parlamente ako asistentka smeráckeho poslanca Vladimíra Baláža. No a prišiel rad aj na prvú vicemiss Barboru Palovičovú (33), ktorá nedávno pobláznila internet – ako domotaná hovorkyňa ministerstva kultúry.

 

(Z ľava Barbara Palovičová, Mária Trošková a Katarína Smolková (neskôr Saganová) počas finále Miss Universe v roku 2007)

 

(Aj takto sme mali možnosť vidieť pózovať novú hovorkyňu ministerstva kultúry – Barboru Palovičovú)

Vo videu, ktoré zverejnila markizácka reportérka Martina Töröková, uhrančivá plavovláska reaguje na otázky novinárky neštandardne. „K tomuto… off record,“ povie a zamáva do kamery. Po strihu habká a z pamäti loví informácie, takže miestami sa zdá, akoby učiteľka skúšala pred tabuľou nepripravenú žiačku. Nakoniec blondína z ministerstva – s viditeľnou úľavou na tvári – zo seba vysúka oficiálne stanovisko. Okamžite nasleduje doplňujúca otázka a Barbore sa rúca hovorcovský deň už úplne. Podľa televíznej reportérky si rozhovor na tému, ktoré otvorilo ministerstvo, dohodli deň vopred. Pre Palovičovú to však znamená ďalších „pätnásť minút slávy“, o ktoré sa snaží už roky.

 

(Mária Trošková – Bývalá asistentka Roberta Fica, ktorá v minulosti nafotila poriadne šteklivé zábery. Z kariéry modelky vzišlo a napokon ju osud zavial do vôd vysokej politiky)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak