Type to search

DOMÁCE SPRÁVY

DANKO PREHOVORIL O SVOJOM PREPOJENÍ S OBJEDNÁVATEĽKOU VRAŽDY KUCIAKA!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik júl 31

 

Šéf parlamentu po otázke redaktora povedal, že sa so Zsuzsovou nestretol ani ju nevidel.

 

Šéf parlamentu a SNS Andrej Danko, neodpovedal priamo na otázku, či si niekedy písal s obvinenou z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, Alenou Zsuzsovou.

 

Danko po otázke povedal, že sa “s tou pani nestretol ani nevidel.”

 

( Fotografie, ktoré podľa screenshotov v jej mobile a počítači posielala politikom, totiž vôbec neboli jej- vľavo originál modelka Alexandra Evglevskaya a vpravo upravená fotografia od Aleny Zsuzsovej)

 

Zopakoval, že so Zsuzsovou sa nevidel. “Ešte raz vám hovorím, nie som si vedomý, nevidel, nestretol a neviem, chcete, aby som išiel na detektor lži? Hocičo vám povieme, urobíte si aj tak svoju reportáž. A to ma veľmi mrzí, pretože dostávate spoločnosť tam, že jedného dňa sa budete čudovať, kde to skončí.”

 

(Jedným z článkov reťazca objednávateľov vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky má byť práve Alena Zsuzsová (44) – Zsuzsová komunikovala posledné roky s viacerými vplyvnými ľuďmi)

 

Medzi nimi sú medzitým odvolaný námestník generálneho prokurátora pre netrestný úsek René Vanek, Martin Glváč, poslanec parlamentu a šéf Sme rodina Boris Kollár, predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Juraj Droba či predseda parlamentu Andrej Danko (SNS).

 

Komunikáciu Zsuzsovej s vplyvnými ľuďmi získali pvyšetrovatelia po zadržaní jej mobilu, počítača a po tom, čo dali tieto zariadenia preskúmať znalcom. Obvinená si komunikáciu s týmito mužmi archivovala a nie je vylúčené, že ju mohla používať aj na vydieranie.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak