Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

SAGAN PRICHYTENÝ S TOPMODELKOU! POZRITE SA, AKO TO MEDZI NIMI ISKRILO

Edita Silna
Edita Silna júl 31

Okolo nášho cyklistu sa počas Tour de France krútila krásna modelka, ktorú Tourminátor sleduje na sociálnej sieti.

 

Nevedela sa od neho odlepiť! Celý svet sledoval počas uplynulých troch týždňov najznámejšie cyklistické preteky Tour de France, kde Slovák Peter Sagan (29) podal opäť heroický výkon. K tomu ho zrejme vybičovala aj sexi hosteska, ktorá sa točila okolo nášho športovca. Niet sa čo čudovať, ide o krásnu modelku, ktorá sa pýši na sociálnej sieti dráždivými zábermi. Sleduje  ich aj náš cyklista.

 

(Peter Sagan s modelkou Mariam)

 

(Intímny rozhovor medzi Saganom a modelkou. Peter, čo by na to povedala Katka?)

 

Presne pred rokom, počas pretekov Tour de France, Peter Sagan oznámil verejnosti šokujúcu správu, že sa po troch rokoch rozišiel zo svojou manželkou Katarínou (31), s ktorou má syna Marlona (1,5). Napriek tomu, že sú ešte stále zákonití manželia, športovec o pozornosť sexi žien núdzu nemá.

 

(Katarína Saganová momentálne žije v Monaku)

 

Niet sa čo čudovať, ide o prirodzene krásnu ženu s hnedou pokožkou a dokonalou postavou, ktorej uhrančivým hnedozeleným očiam a krásnemu úsmevu s bielymi zubami by odolal zrejme iba málokto.

 

(Modelka sa netají svojou dokonalou postavou a rada sa ňou pochváli aj na sociálnych sieťach)

 

Či okrem zisku siedmeho zeleného dresu, získal aj novú lásku, zrejme ukáže až čas. Treba však priznať, že Peter má vkus na ženy viac ako dobrý, nemyslíte?

 

(Modelka Mariam)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak