Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Smer-SD sa konečne vyjadril o prepojení s ĽSNS!

 

Zverejňovanie neoverených informácií, ktoré niektoré médiá stavajú na úroveň svätého grálu, má za účel jednostranne ovplyvňovať náladu v spoločnosti. Cieľom je vybičovať emócie spoločnosti a vydláždiť tak cestu na námestia. Uvádza sa to v stanovisku Smeru-SD v reakcii na ďalšiu uniknutú komunikáciu Mariana K. z aplikácie Threema.

 

“Opäť raz sa ukázalo, že niektorí slovenskí novinári, ktorí sú aktívnymi poskokmi a lokajmi neschopnej slovenskej opozície, majú svoj patent na pravdu. Ba čo viac, oni pravdu priamo vytvárajú. Zverejňovaním neoverených informácií, ktoré stavajú na úroveň svätého grálu, majú účelovo a jednostranne ovplyvňovať náladu v spoločnosti,” uvádza sa v stanovisku, ktoré agentúre SITA poskytol vedúci tlačového oddelenia strany Ján Mažgút.

 

(Podľa zverejnených informácií mala strana Mariana Koltebu – Ľudová strana Naše Slovensko podržať vládnu koalíciu výmenou za to, že Najvyšší súd SR stranu nerozpustí)

 

“Keby bolo pravdou, že sa strana Smer – sociálna demokracia uchádzala – pre udržanie vlády – o podporu ĽSNS, ako to údajne tvrdí vládca celej galaxie Marian K., tak by bol premiérom stále Robert Fico,” píše sa ďalej v stanovisku, podľa ktorého Fico urobil suverénne personálne rozhodnutie, aby zabránil odchodu Mosta-Híd z koalície, a teda možným predčasným voľbám.

 

Ľudová strana Naše Slovensko mala byť zárukou pre záchranu Ficovej vlády. Marian K. im mal vybaviť, že ich Najvyšší súd SR neoznačí za fašistickú stranu. Threema odkrýva, že Robert Fico a jeho vláda mohli po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej – teda v čase masových protestov – počítať s podporu Kotlebovej Ľudovej strany Naše Slovensko.

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak