Type to search

ŠOUBIZNIS SPRÁVY

TOTO všetko vieme o Kočnerovej bohyni Miriam Hatinovej!

 

Pre Miriam Hatinovú bol Boh. Threema mafiánskeho podnikateľa vyplavila ďalšie zaujímavosti.

 

Verejnosť si v uplynulých dňoch mohla vypočuť a čo-to i prečítať z komunikácie medzi mafiánskym podnikateľom a jeho milenkou Miriam Hatinovou, ktorá ho častovala prezývkou Boh. Vysvitlo, že Marian Kočner s ňou okrem iného riešil novinára Jána Kuciaka. Keď začal byť po jeho vražde jedným z podozrivých, Hatinová ho nabádala, aby už začal podávať trestné oznámenia. Dokonca mu radila aj v kauze miliónových zmeniek televízie Markíza.

 

TAKTO vyzerá hrozivý prepis komunikácie medzi Kočnerom a Zsuzsovou v období vraždy!

Zsuzsová mala vraj zlý sen, v ktorom jej vypadali zuby. Naznačovala, že to znamená smrť…

 

Za ich falšovanie Kočnera s Pavlom Ruskom postavili pred súd a hrozí mu pätnásť rokov basy. „Podľa mňa detská chyba, že Rusko býva v byte. Miláčik, urobia si ľahkého pavúka a zbytočné motanice budú a podozrenia. Porozmýšľaj. Láska, to je otázka času… hlavne keď sa jedná o milióny. Ja si myslím, že vôbec nie je rozumné, že býva vo 5star Residence,“ presviedčala ho.

 

(Prelomením komunikácie Mariana K. vyplávalo na povrch množstvo špiny)

 

V inej pasáži prepisov ich dôvernej komunikácie sa zase Kočner raduje z toho, že ministerka spravodlivosti za Most-Híd Lucia Žitňanská odstúpila z funkcie. „A mumla ide do ..če,“ oznámil Hatinovej, na čo ona reagovala: „Jeeeeeeej, sa teškáš.“ Kočner odvetil: „Silno. Išla mi po krku.“ Dokonca rozmýšľal nad tým, že sám sebe pošle výhražný list, aby mohol požiadať o policajnú ochranu.

 

(Marian Kočner sa ku golfovému areálu v Bači dostal trestuhodným spôsobom)

 

Podľa správ medzi Kočnerom a Hatinovou je zjavné, že ju mafián podporoval. Spolu vlastnia aj firmu AYUR GANESH, ktorá sídli v bytovke Five Star Residence, kde Kočner podľa obvinenia robil daňové machinácie s bytmi. S jeho dcérou je Hatinová konateľkou v eseročke Welten hotel & restaurant, ktorá prevádzkuje služby v Kočnerovom golfovom areáli v dedine Báč. Aj na to vo svojich článkoch upozorňoval novinár Ján Kuciak. Podarilo sa mu rozpliesť komplikované Kočnerove obchody. Žurnalista zmapoval množstvo prevodov ukazujúcich, ako za pomoci banky, schránkových firiem, peňazí z daňových vratiek a rôznych pohľadávok mafiánsky podnikateľ ovládol golfový areál v Báči.

 

(Miriam Hatinová si s Kočnerom v minulosti vymieňala aj pomerne šťavnaté správy)

 

Čo sa týka Hatinovej, jazdí na Porsche Ca­yenne za niekoľko desiatok tisíc eur a žije v modernej vile v bratislavských Vinohradoch, pár ulíc od Kočnerovho domu. Tvrdí, že na nehnuteľnosť jej Kočner peniaze nedal. „Nemám ho od neho, mám ho od svojich rodičov, darovacou zmluvou. Moji rodičia ho kúpili a darovali mi ho,“ hovorí Hatinová. Skutočnosť, že dom bol na ňu prepísaný v čase, keď Mariana Kočnera zobrali do väzby, je len náhoda.

 

(Miriam Hatinová a Marian Kočner mali k sebe blízko)

 

Obaja sa poznali ešte z čias, keď bola Hatinová vydatá za Slavomíra Hatinu mladšieho, syna veľkoprivatizéra Slovnaftu Hatinu. Už vtedy, pred vyše desiatimi rokmi, rozoberala s Kočnerom svoje manželské nezhody. Ten nemal Hatinu mladšieho podľa všetkého v láske. Polícia dokonca v roku 2013 riešila trestné oznámenie, že Kočner s Hatinovou si u zločineckej skupiny sýkorovcov za 150-tisíc eur objednali likvidáciu mladého Hatinu. Informáciu pred časom potvrdil aj Hatina: „Viem o tom, lebo v tejto veci ma vypočúvali, ale nechcem o tom hovoriť. Je to dosť háklivá záležitosť.“ Oznámenie bolo podpísané menom Martin Bihári. Muž s rovnakým menom je dnes odsúdený ako jeden zo šéfov „sýkoriek“ na dlhoročné väzenie. Polícia prípad stopla, lebo „preverovaním a verifikáciou oznamovateľa, ktorá sa nepotvrdila, neboli zistené dôvody na začatie trestného stíhania“.

FOTO: V takomto LUXUSE žije Monika Jankovská!

Bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti za Smer Monika Jankovská sa začína brodiť v čoraz väčšom bahne…

 

Po dlhých rokoch po Kočnerovom boku sa dnes Miriam Hatinová k ich vzťahu nechce vyjadrovať. Tvrdí, že s ním odvtedy, ako sedí vo vyšetrovacej väzbe, nekomunikovala. Podľa vzoru svojho exmilenca však začala spochybňovať prepisy ich mobilnej komunikácie. „Je to pravdivé alebo to nie je pravdivé? Nech polícia povie, či sa dá tá Threema prelomiť alebo nie. Prečo sa to vytiahlo po roku a pol? Prečo je to v iných tabuľkách?“ Ako sme uviedli, komunikáciu Mariana Kočnera cez aplikáciu Threema už pripustil súd na nedávnom pojednávaní o falošných zmenkách. Prokurátor Ján Šanta jej čítaním potvrdil jej pravosť. Z komunikácie čítal aj obhajca rodičov zavraždeného Jána Kuciaka, exminister vnútra Daniel Lipšic, ktorý údajne bol tiež na Kočnerovej likvidačnej listine.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak