Type to search

POLITIKA SPRÁVY

TOTO je Kiskov názor na zadržaného Jaroslava Naďa!

 

Andrej Kiska sa v príspevku na sociálnej sieti zastala tieňového ministra obrany za OĽANO Jaroslava Naďa, ktorého vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v utorok obvinil z trestného činu ohrozovania utajovanej skutočnosti. Kiska hovorí, že on sám dobre vie, aké to je, keď po niekom idú štátne orgány na pokyn zhora.

 

„NAKA opakovane vypočúvala desiatky mne blízkych ľudí, len aby niečo zistila, zobrali počítače, dokumenty, hľadali všade. Daňový úrad kontroloval každú účtenku z parkoviska za posledné roky,“ tvrdí Kiska s tým, že na jeho diskreditácii v prospech strany Smer spolupracoval Kočner s Bödörom.

 

(Jaroslav Naď, ktorého NAKA obvinila z posúvania tajných dokumentov iným osobám)

 

Aj preto sa vraj vie vžiť do kože Jaroslava Naďa, aj keď ho vôbec nepozná. „Vnímam ho len z médií a viem, že rovnako ako ja sa nikdy nebál nahlas kričať, keď videl zlodejiny. Neviem, čoho sa mal dopustiť, ale keď vidíme, ako na povel mala mafia políciu, tajné služby, prokuratúru, či sudcov mám vážne obavy, že ide o obyčajnú pomstu,“ napísal Kiska v závere a dodal, že štátne orgány nemajú absolútne žiadnu dôveru občanov, a preto sa stalo ich prioritou pomôcť získať ju späť.

 

Na status Andreja Kisku, v ktorom sa zastáva Naďa, reagoval Eduard Chmelár, podľa ktorého bola takáto reakcia predvídateľná, až je to komické.

 

FOTO: Andrej Kiska na tajnom stretnutí s oligarchami z ESETU!

Zverejnené fotografie exprezidenta Andreja Kisku, pochádzajúce zo súkromného stretnutia…

 

„Vraj sa vie vžiť do kože Jara Naďa, hoci ho vôbec nepozná. Toľko empatie, až sa tisne slza do očí… No a teraz vážne. Ak toto povie bývalá hlava štátu a politik, ktorý ašpiruje na post premiéra, je to dôvod na znepokojenie,“ myslí si Chmelár.

 

V príspevku ďalej poukazuje na to, ako Kiska vlastne vníma spravodlivosť. Ak vyšetrujú jeho daňové podvody, ide o sprisahanie mafie. Ale na druhej strane, ak vyšetrujú sudkyne spojené s vládnou koalíciou, automaticky nad nimi vynáša rozsudok. „Keď taký istý postup uplatnia voči jeho politickému partnerovi obvinenému z jedného z najvážnejších trestných činov, ide o pomstu, hoci priznáva, že o ňom nič nevie… Naozaj nič?“, pýta sa líder strany Socialisti.sk.

 

ODHALENIE: Takto krátil dane bývalý prezident Andrej Kiska!

Bývalá hlava štátu Andrej Kiska (54) lieta v škandále…

 

Chmelár hovorí, že každý, kto pozná ekonomické pozadie Andreja Kisku, musí pochopiť, prečo tí dvaja držia pokope. Má to byť v ich životnom záujme. Pre spoločnosť je ale potrebné, aby sa ku každému obvinenému pristupovalo rovnako.

 

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak