Type to search

POLITIKA

Matovič skritizoval protesty proti Kotlebovi! Pozrite sa, čo odkázal Kiskovi s Trubanom

Anti-mítingy v slovenských mestách ako reakcie na zhromaždenia strany Kotleba-Ľudová strana naše Slovensko (ĽSNS) nezastavia nárast extrémizmu.

 

V relácii O 5 minút 12 RTVS to uviedol líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič. Kotleba v relácii tvrdil, že mítingy jeho strany sú legitímne a nie sú zvolávané s cieľom násilia.

 

K násilnému incidentu, v súvislosti s ktorým je podané aj trestné oznámenie, došlo na zhromaždení, ktoré sa v piatok 31. januára konalo večer v Trnave. Popri mítingu ĽSNS sa tam totiž zároveň konala protestná akcia proti tejto strane.

 

Poslanci koalície Progresívne Slovensko/Spolu podali na Národnej kriminálnej agentúre trestné oznámenie v súvislosti s fyzickým útokom na dvoch ich členov.

 

PS – Spolu si údajne kupujú voličov! Pani Natália prezradila, ako to prebieha

Na sociálnej sieti Facebook sa začala vo veľkom šíriť správa…

 

„To, čo predvádzajú Truban (PS/Spolu), Kiska (Za ľudí), Beblavý (PS/Spolu) a Hlina (KDH) na námestiach, tak s tým nesúhlasím. Myslia si totiž, že toto je správna cesta proti extrémizmu. Je to nezodpovedné, pretože drvivá väčšina voličov ĽSNS je sklamaná z politiky a nevolia ju pre to, že by inklinovali k extrémnym názorom či ideám,“ uviedol Matovič.

 

Matovič zároveň vyzval lídrov PS/Spolu, Za ľudí a KDH, aby sa stiahli a nechodili zbytočne provokovať na mítingy ĽSNS pretože to nie je spôsob, ktorým zastavia šírenie extrémizmu.

 

Pozrite, ako Andrej Kiska pašoval zbrane do Stredoafrickej republiky!

Bývalá kariérna diplomatka sprostredkovala šokujúce svedectvo…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak