Type to search

POLITIKA

Pozrite sa, ako Marian Kotleba kúpil luxusný dom a hovorí mu stranícke sídlo!

Podľa medializovaných informácií mohol dom s 10 árovým pozemkom stáť až 250-tisíc eur. Mesiace po kúpe domu tam nikto nevidel stavebné stroje ani sťahovacie kamióny. Marián Kotleba býva naďalej v sídliskovom paneláku. Odmietal, že by sa tam chcel presťahovať s rodinou.

 

„Tie veci sa upravujú stále všetko, takže je to ako stranícke sídlo. Bude tam sekretariát strany a nevidím v tom absolútne žiadny problém,” hovorí poslanec Marián Kotleba a tvrdí, že tam bývať nebude. Banskobystrická radnica. Deväť hodín ráno. Na stavebnom úrade sa malo začať konanie so zástupcami Ľudovej strany Naše Slovensko. Nikto však od nich neprišiel. „Doručenka sa nám nevrátila, čiže nemáme vedomosť, či prevzal výzvu alebo neprevzal,” vysvetľoval vedúci stavebného úradu MsÚ Banská Bystrica Stanislav Ferianc. 

 

„Spýtajte sa, aký je tam termín na prevzatie, lebo to je dosť podstatná vec. My si poštu preberáme v stanovených lehotách. Nič nám neprišlo, iba medializované informácie, ale na to nemáme dôvod reagovať,” tvrdil bývalý podpredseda ĽSNS Milan Uhrík. Kotlebovci neprišli, za to však prišiel aktivista, ktorý podal na radnicu podnet na podozrenie z porušenia zákona.

 

„Opäť sa potvrdzuje to, že sú klasickí štandardní ignoranti. Populisti, ktorí vedia veľa a pekne rozprávať, ale keď sa majú zúčastniť zákonného štátneho konania, tak to odignorujú,” hovorí o nich aktivista Miroslav Dragun. Podľa ĽSNS je všetko legálne.

ŠKANDÁL! Klamal Truban o predaji svojej firmy?

Pri svojom vstupe do politiky sa Michal Truban dušoval…

Podľa medializovaných informácií mohol dom s 10 árovým pozemkom stáť až 250-tisíc eur. „Skúste kúpiť lacnejšiu kancelársku budovu, ozvite sa, budem veľmi rád, keď nám poradíte,” odporučil Kotleba.

 

„Máme tu tri objekty v Banskej Bystrici od 175 tisíc eur v Uľanke s rozlohou viac ako 700 metrov štvorcových priamo administratívnych priestorov zrekonštruovaných,” dodal aktivista.

Kotleba sa obul do Matoviča! Ten ho zotrel jedinou vetou

Líder strany OĽaNO Igor Matovič by išiel rečniť na míting kotlebovcov…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak