Type to search

POLITIKA

Drucker sa obul do súčasnej vlády! TOTO Matovič rozdýcha len ťažko

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky júl 29


Predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba a exminister Tomáš Drucker zhodnotil, ako si vláda počínala posledný týždeň, kedy sa riešila kauza diplomovej práce premiéra Igora Matoviča (OĽaNO)

 

Druckera zaujalo ako koaliční poslanci po neúspešnom odvolávaní premiérovi Igorovi Matovičovi ešte dokonca tlieskali. „Tlieskali Igorovi Matovičovi v zásade preto, že podvádzal, klamal a ešte aj verejne hovoril, že on podvádzať a klamať môže, pretože on je tu kvôli akémusi vyššiemu princípu, ale to je mýtus.“

 

Drucker v zápätí dodal, že poslanci by nemali zabúdať na to, že boli zvolení o dostali mandáty od ľudí nie preto, že by mali najlepší program či boli najlepšími odborníkmi, ale preto, že ľuďom sľúbili jednu podstatnú zmenu. „Zmenu k slušnosti a návrat k hodnotám. Ale po štyroch mesiacoch je jasné, že takáto zmena a takýto vyšší princíp sa nekoná.“

 

Drucker si dokonca myslí, že súčasná vláda žiadny vyšší cieľ ani nemá a snaží sa zostať len pri moci.

 

„Treba povedať, že obhajujete akékoľvek prešľapy, dokonca vlastné podvody a klamstvá čarovnou formulkou, že to môžete robiť, pretože vy ste tu vlastne kvôli tomu, aby ste ochránili Slovensko pred Ficom,“ pokračoval.

„Vy ste si za vzor dali Roberta Fica, s ním sa porovnávate, ním strašíte. V zásade vám musím ale povedať, že dnes, medzi ním a vami už nie je veľký rozdiel,“ uviedol Drucker v závere svojho videa a odkázal vládnej koalícii, aby sa spamätala.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak