Type to search

POLITIKA

Kollárova transrodová modelka PREHOVORILA: TOTO je skutočná pravda o Borisovi

Edita Silna
Edita Silna sep 10

V posledných týždňoch sa všetci pýtajú, je Boris Kollár zvrátený?



Pikantnú konverzáciu medzi ním a transrodovou modelkou Paris na Facebooku zakázal zverejniť. Nezabránilo to však tomu, aby sa celé slovensko bavilo na jeho túžbach. Konverzácia sa totiž objavila na stránke kollarjeuchyl.com. To ho prinútilo, postaviť sa k celej kauze čelom a vymyslieť nejaké vyjadrenie. Vyhlásil, že len skúšal, kam je až ochotná Paris zájsť a bola to len taká hra.

 

Podľa Kollára ona oslovila prvá jeho. To rozčertilo silikónovú Paris, ženu v mužskom tele, a začala hovoriť: “On oslovil prvý mňa. A poskytnem vám aj dôkaz,”ktorý nám skutočne poslala. Dokazuje, že v tomto s určitosťou politik klamal.

Paris sa nechce pýšiť titulom Kollárovej ex: „Nie som žiadna Borisova ex, preboha! Bola to iba obyčajná konverzácia, nič viac,“ reagovala, čím potvrdila pravosť sex konverzácie „Je to zbytočná kauza, vznikla zbytočná bublina,“zľahčuje. Zároveň priznala, že fotky, ktoré mu poslala, poriadne oľutovala. „Tie fotky? Ľutujem to, ale každý sa učí na  vlastných chybách, že áno. A ako sa tá komunikácia dostala von? Žijeme v 21. storočí, preboha, hekeri,“vyznala sa. Paris sa rozhodla ku kauze vyjadriť detailnejšie, pretože ako povedala, teraz už ide aj o jej česť.

 

Kollár vyhlásil, že si s Paris písal, keď nebol v politike. Podľa dlhovlásky spolu komunikovali od roku 2015 do roku 2019, kedy už sedel v Národnej rade ako poslanec.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak