Type to search

POLITIKA

Kollár je v koncoch: Neuveríte, aký ŠKANDÁL sa prevalil tentokrát!

Edita Silna
Edita Silna okt 03

Prehovorila ďalšia transrodová osoba, ktorú vraj Boris Kollár okúsil. Tridsaťročná Rómka nám poskytla ich šťavnatú komunikáciu.


Nikola prehovorila o tom, čo s multioteckom zažila. „To už nie je normálne, čo rozpráva,“ zhrnula do jednej vety dôvod, prečo sa s nami stretla.  „Ako ste sa zoznámili s Borisom Kollárom?“ zaznie prvá otázka.

 

Predseda Nikolu oslovil podľa jej slov na Facebooku. Poslal jej ikonu pozdravu. Nato ho brunetka upozornila, že je „trans“, či mu to nevadí. „Prečo by mi to malo vadiť. Si pekná baba,“ odpisoval Kollár. Po niekoľkých správach ho Nikola poprosila, aby poslal dôkaz, že je to skutočne on. Neváhal. „Toto je video, aby si videla,“ prihovára sa jej oblečený v bledomodrom tričku. Potom sa Kollár zaujíma o Nikoline prsia, pýta si jej intímne fotografie, dožaduje sa telefónneho čísla, zaujíma sa, či býva sama.


Na Facebooku si vymenili telefónne čísla s tým, že sa môžu kontaktovať cez aplikáciu Whats­App. Transrodová Nikola listuje v telefóne, ukazuje nám ich správy, pasáže, kde mu posiela nahotinky, on ich chváli a podchvíľou ich aj skrýva. Hanbí sa: „Toto nemusíte vidieť.“


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak