Type to search

POLITIKA

Pčolinský PREHOVORIL: Vieme, prečo sa Kollár stretol s Haščákom!

Edita Silna
Edita Silna okt 09

V septembri sa v médiách objavila informácia, že sa predseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) a líder vládneho hnutia Sme rodina Boris Kollár stretol s  Jaroslavom Haščákom. Poslanec zo Sme rodina Peter Pčolinský uviedol, prečo a ako k stretnutiu došlo


„Bola to strašná blbosť sa s ním stretnúť,“ povedal Pčolinský v rozhovore s tým, že dôvodom stretnutia mali byť podľa neho stupňujúce sa útoky na Borisa Kollára zo strany Plusky, ktorú vlastní Penta. Pčolinský uviedol, že stretnutie sprostredkoval poslanec Martin Borguľa. Kollárovi mal povedať, že vie dohodnúť stretnutie s niekým z Penty, s kým si to môže vydiskutovať.

 

„Tak Boris sa bohužiaľ nechal ukecať na stretnutie a myslím, že polhodinu pred ním sa dozvedel, že nepríde len nejaký človek z Penty, ale príde Haščák,“ ozrejmil Pčolinský. Poslanec dodal, že celé stretnutie považuje za zinscenované. Dôkazom majú byť aj výpovede aktérov po stretnutí. Podľa neho Jaroslav Haščák evidentne klamal.


Boris Kollár svoje stretnutie s Haščákom v septembri vysvetľoval tým, že si s ním chcel „zoči-voči“ vydiskutovať, prečo naňho útočia médiá vlastnené finančnou skupinou Penta. Haščák zase novinárom povedal, že s predsedom parlamentu chcel debatovať, lebo začal písať knihu, ktorá je aj o politike.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak