Type to search

POLITIKA

Ostrý KONFLIKT Matoviča so Sme rodina: Takto ste súčasnú vládu ešte nevideli!

Edita Silna
Edita Silna okt 28

Ešte za čias vlády Róberta Fica v októbri 2016 sa do seba v parlamente pustili opoziční poslanci Igor Matovič (OĽANO) a poslanec od Borisa Kollára, Peter Pčolinský (Sme Rodina).


Vykrikovali po sebe na celý parlament! “Andrej Danko, ako predseda Národnej rady máš plné ústa slušnosti, ale teraz sa správaš ako najväčší chrapúň,” spustil Matovič. “To čo ste za hovada sa pýtam? A vyprosujem si, aby si mi hovoril, že drž hubu,” Matovič zvyšuje tón hlasu.

 

Matovič vtedy urážal Andreja Danka a hneď na to sa do dnešného premiéra pustil Pčolinský. Matovič mal pri rečnení Pčolinského odchádzať z parlamentu a nadávať mu do debilov.


„Prečo ideš preč? Čo si povedal? Pod mi to povedať do očí,“ vyzval Pčolinský Matoviča, ale reakcie sa už nedočkal. Pčolinský sa Matoviča v prejave pýtal, že kto je on, že si uzurpuje byť morálnou autoritou v tomto parlamente. „Si obyčajný klamár a podvodník,“ zdôraznil.

 

Na koniec sa do Matoviča pustil aj šéf Sme Rodina Boris Kollár, ktorý Matovičovi odkázal, že pre debila je každý debil. “Chcem odkázať Igorovi Matovičovi, Igor Matovič, pre debila je každý debil,” ukončil Kollár. Dnes je však všetko inak a ich hádky už zabudlil.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak