Type to search

POLITIKA

Kotleba ŠOKUJE verejnosť: Neuveríte, čo povedal o Čaputovej!

Šéf ĽSNS Marian Kotleba ocenil postoj prezidentky Zuzany Čaputovej k celoplošnému testovaniu obyvateľov.


Prezidentka Čaputová v piatok vystúpila pred média s vyhlásením k celoplošnému testovaniu. Potvrdila nepripravenosť akcie pod vedením premiéra Igora Matoviča a ministra obrany Jaroslava Naďa a vyhlásila, že podľa nej by ľudia na základe neúčasti na teste nemali byť delení na občanov druhej kategórie.

 

“Žiadam teda zrušiť kategorizovanie občanov na tých, ktorí budú mať priepustku na slobodu a tých druhých, pretože na nich nevyšlo. Takýto následok v aktuálnej situácii rozdeľuje spoločnosť a to je to posledné, čo teraz potrebujeme.”


Tieto slová ocenil Marian Kotleba “ĽS Naše Slovensko oceňuje triezvy a zodpovedný prístup pani prezidentky Zuzany Čaputovej k rizikám plošného testovania. Aj na tomto prípade sa ukázalo, aké je dôležité a dobré, že hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR je pani prezidentka a nie predseda vlády.A pre tých, ktorí stále váhajú, či aj proti svojej vôli sa predsa nepôjdu dať testovať: keď už vám nestačí ani vyjadrenie prezidentky republiky, že ľudí nemožno na základe testovania akokoľvek diskriminovať, tak čo ešte?”


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak