Type to search

SPRÁVY

Adela VYFACKALA Igora Matoviča: Takto mu moderátorka vylepila pred kamerami!

Edita Silna
Edita Silna jan 26

Ešte v roku 2010 prijal pozvanie do Adela show vtedy len poslanec NR SR Igor Matovič. Bolo to v čase, keď sa všade rozoberala facka, ktorú schytal od Anny Belousovovej. Nečakal však, že za ucho dostane aj od moderátorky.


Počas nakrúcania v tom čase prezradil aj niečo zo súkromia, napríklad to, že mu manželka plní peňaženku : “Vždy mi pridelí peniaze, keď sa mi minú. Keď som pred rokmi založil firmu, zarobil som peniaze, urobili sme si bezpodielové vlastníctvo a všetko som jej dal,“ priznal v tom roku dnes už premiér s tým, že za jeho škandály sa manželka často veľmi hanbila.

 

A nebola by to Adela, aby vtedy na neho nevytiahla jeho veľký škandál, keď mu dala Anna Belousovová facku. Najlepšie na tom celom bolo, že Adele napadlo, že by si to chcela vyskúšať a po zvolení Matoviča mu jednu tiež „struhla“.  ,,Bolo to tak?” fľasla mu poriadnu po líci. ,,Auuuu, ne, ne, ne! to je Anča! Anča sadnite si prosím vás,” povedal so smiechom blondínke s tým, že tá od Belousovovej bola rozhodne slabšia. Paradoxom bolo, že už vtedy mu povedala Vinczeová, vtedy Banášová, niečo, čo by bolo aktuálne aj dnes. ,,A viete, že Gándhího aj Martina Luthera Kinga, vaše vzory, zastrelili?” povedala mu následne moderátorka. ,,No ja si myslím, že mňa skorej ubijú. Ono to naberie na grádoch si myslím,” odpovedal jej.

 

A ako ich celý rozhovor v roku 2010 Adela ukončila? ,,Na úvod som povedala, že neviem, čo si o vás myslím a stále to v podstate neviem, bol to ale zaujímavý rozhovor.”


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak