Type to search

POLITIKA

Kollár vypenil a pustil sa do Krajčího: TOTO si myslí o SMS vychádzkach!

Marek Krajčí informoval ešte pred rokovaním vlády a bez dohody s koaličnými partnermi o prevratnej novinke, ktorá by nepotešila pravdepodobne ani jedného Slováka žijúceho na území krajiny. Pravidlo potvrdzujúcich SMS “vychádzkových správ”, ktoré minister zdravotníctva predniesol médiám, však koaliční partneri nemajú v pláne podporiť.


Proti šokujúcej novinke SMS správ sa postavila v pondelok Veronika Remišová.“Rozčuľovať občanov takýmito nápadmi v napätej situácii je zbytočné a neefektívne,”uviedla. O deň neskôr sa k nej pripojil aj ďalší z koaličných partnerov, Boris Kollár: “Uvedomujeme si, že prijatím nových opatrení, ktoré sa v značnej miere dotýkajú života spoločnosti, sa môžu stretnúť s vlnou kritiky, preto je dôležité, aby sme sa zamerali skôr na plnenie aktuálne platných opatrení a úsilie sústredili na reálnu pomoc, vďaka ktorej sa čo najrýchlejšie budeme môcť vrátiť do bežného života,”prihovára sa na sociálnej sieti strana Sme rodina.

 

Politická strana Borisa Kollára okrem nesúhlasu s SMS potvrdeniami trafila aj kliniec po hlavičke vyjadrením hodným zamyslenia sa. “Je dôležité, aby sa takéto návrhy prioritne prerokovali na koaličnej rade, pretože ich predčasná medializácia nemusí byť najšťastnejším krokom a prioritne, keď to nebolo konzultované s koaličnými partnermi,” dodáva politická strana Sme rodina.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak