Type to search

POLITIKA

Banda AMATÉROV: Pozrite sa na medzinárodný škandál OĽaNO!

Premiér Igor Matovič iba pred pár hodinami nasadol do lietadla, aby sa v Paríži mohol stretnúť s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom. To by však nebol zákon schválnosti, keby sa jeho strane nepodarilo urobiť menší trapas.


Igor Matovič sa 3. februára pochválil svojim fanúšikom na sociálnej sieti novým zostrihom, o ktorý sa postarala jeho 11-ročná dcéra Klára. Nožničkami na papier urobila zo svojho ocina v čase pandémie koronavírusu nového muža, ktorý tak po skrášľovacej procedúre mohol odletieť na významné stretnutie s prezidentom Emmanuelom Macronom.

 

Práve z neho zverejnila strana OĽaNO na sociálnej sieti Facebook prenos s textom: “Premiér Igor Matovič na oficiálnej návšteve u francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.” Na tom by nebolo nič zvláštne, keby po ikonickom trapase “One time, next time” nedošlo k ďalšej prešmyčke. Hnutie totiž najskôr označilo francúzskeho prezidenta za menovca Petra Marcina a vytvorila z neho Emmanuela Marcina, pričom po oprave ho titulovali ako Emmanuela Macronana.

 

(Do tretice všetko dobré)



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak