Type to search

POLITIKA

“Sme najhorší kvôli neschopnej vláde!” Premiér pod paľbou: “Zúfalec Matovič musí skončiť!”

Edita Silna
Edita Silna feb 24

Slovensko sa stalo najhoršou krajinou na svete v počte úmrtí na vírus v prepočte na obyvateľov. Erik Tomáš (Hlas-SD) vidí príčinu v Matovičovej „atómovej bombe“, ktorá situáciu iba zhoršuje


„Dve kolá plošného testovania, ktoré mali byť atómovou zbraňou, nevyriešili nič,“ tvrdí Erik Tomáš. Kým okolitým štátom sa celkom darí, Slovensko je v bezvýchodiskovej situácii. „Okolité krajiny ako Poľsko, Maďarsko, či Rakúsko otvárajú ekonomiky, lebo ich vlády nešaškovali, ale včas prijali efektívne opatrenia. Slovensko je na dne a východisko nevidieť ani len na obzore,“ uviedol poslanec.

 

Zodpovednosť za túto situáciu nesie podľa názoru Tomáša v plnej miere premiér Igor Matovič. A nie prezidentka, opozícia či ľudia, ktorí sa odmietajú nechávať neustále testovať. Namiesto toho, aby kriticky zhodnotil situáciu a uznal svoju porážku, neustále hľadá výhovorky a vinu zhadzuje na všetkých okolo seba.

 

Teda nie on a jeho vláda, ktorá má v rukách právomoci a nástroje, ale všetci ostatní. Svoju vlastnú neschopnosť hádzať na opozíciu, prezidentku a najmä na občanov je hanebné ! Zúfalec Matovič musí skončiť, lebo privedie túto krajinu doslova do hrobu,“  povedal Erik Tomáš.

 

K súčasnej situácii sa kriticky vyjadril aj bývalý minister školstva, vedy, výskumu a športu SR, Juraj Draxler. „Áno, sme tam! Slovensko sa práve oficiálne stalo krajinou s najviac dennými úmrtiami na vírus(prepočítané na počet obyvateľov) na svete!!! Igor to dal!!!“ skonštatoval Draxler. „A je to čisto kvôli tejto neschopnej ‚vláde‘, ktorá nevie robiť dokopy nič, ani len zasadať ako skupina dospelých ľudí. Je to, akoby nám banda opitých tínedžerov zajala štát,“ vyjadril sa na záver Juraj Draxler.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak