Type to search

POLITIKA

Fico odhalil DIABOLSKÝ plán Matoviča a Čaputovej: Pozrite, čo taja pred verejnosťou!

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa nechala zatiahnuť do nekončiacich vládnych konfliktov. Na sociálnej sieti to v reakcii na vystúpenie hlavy štátu po utorkovom stretnutí s predsedom vlády SR Igorom Matovičom (OĽANO) a predstaviteľmi SaS uviedol predseda Smeru-SD Robert Fico


„Namiesto toho, aby verejne pred celým Slovenskom vyzvala Matoviča na odchod z funkcie premiéra, len ho požiadala, aby vládnu krízu riešil,“ okomentoval prezidentkin prejav Fico. Ten si myslí, že Čaputová potvrdila, „že Matovičova vláda, ktorá sa už vládou nazvať nedá, je pre ňu vždy vítanejšia, ako akákoľvek iná alternatíva, ktorá by mohla po predčasných parlamentných voľbách prichádzať do úvahy“.

 

Fico konštatuje, že štát je v totálnom rozklade, nikto sa nestará o ľudí a prezidentka SR namiesto toho, aby verejne pred celým Slovenskom vyzvala Matoviča na odchod z funkcie premiéra, ho len požiadala, aby vládnu krízu riešil. „Byť Matovičom, tak sa po dnešnom rokovaní s prezidentkou SR a jej verejnom vystúpení, cítim politicky podstatne silnejší,“ uviedol v utorok večer bývalý trojnásobný premiér.

 

Fico v tejto súvislosti vyslovil obavy z prezidentkinho postoja voči snahám o čo najskoršie vyhlásenie referenda o predčasných voľbách. „Svojím prázdnym posolstvom prezidentka SR prehlbuje naše obavy, že bude robiť všetko proti včasnému konaniu referenda o predčasných parlamentných voľbách, ktoré sú jediným legitímnym a demokratickým spôsobom riešenia chaosu a štátneho rozvratu,“ doplnil vo svojom komentári Robert Fico.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak