Type to search

POLITIKA

Kollár VYBUCHOL a povedal SKUTOČNÚ pravdu o Matovičovi a Sulíkovi: “Nič nám nepomôže!”

V tradičnej víkendovej relácii rádia Slovensko Sobotné dialógy diskutoval Boris Kollár a momentálny opozičný líder Peter Pellegrini. Predseda parlamentu a šéf strany SME rodina nevidí iné riešenie ako pokračovanie v štvorkoalícii. 


Hnutie SME rodina otvorene priznáva, že výmena na poste premiéra nikomu a ničomu nepomôže. Boris Kollár si myslí, že hádky medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom by sa presunuli do parlamentu, deklaroval to už na skoršej tlačovej konferencii.

 

Peter Pellegrini ale odmieta ďalej podporovať tento “marazmus”, ktorý trvá už niekoľko týždňov a upozorňuje, že nikto sa zatiaľ nezaujíma o to, že nám denne zomierajú stovky pacientov. „Táto loď dostala toľko torpéd, že sa diery zaplátať nedajú, jediným riešením sú predčasné voľby. Predseda vlády je bezpečnostným rizikom pre krajinu,“ dodal predseda strany Hlas – SD.

 

„Kríza by sa nevylepšila tým, keby dával hejterské statusy. Vítam, že premiér je zdržanlivý, nemôžem to povedať o Richardovi Sulíkovi, ten premiéra okydal úplne všade,“ vyjadruje svoj postoj Kollár.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak